Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sitenin kedileri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

sitemizin yalışıklısı şükrü abi

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

araştırmaci karanlık hayat cnmm bnmm

bergüzarcımm ardayı başka bi kızla görmüşş

sitenin süslüsü benn

ebrum bjk yenilince kendini içkiye wermiş

gözdem toromanı görüncee

nida (pelinci) flod yapanı görmüşş

sitemizin gülü pesssimist girl müzik dinlio

sitemizin masumu esin96

sonunda hilal ve kuty ewleniyor

alıntıdır

ÜZGÜNÜM FLOOD YAPMAK ZORUNDAYIMMM

pelin__sinem iboyu bi kızla görmüşş

buda şeker kubra can
büşracım nbr bence kediler cok iğrenç tatlı kediler yok muydu cnm ya sen grmüon mu onca sey yasdım sna
kıjj basıları çoqq şheker yaa
EWTT CANLARIM YA FATMMAAA FLOD YAPMAAAAAA

sitemizin gülü pesssimist girl müzik dinlio

Sitemizin gülü ay sağ ol canımHug

Fatoş valla sana dalıcam hergun yazdığın mesajları kontrol edip silmekten floodlarını düzeltmekten yaptığın yanlışlarala zaman kaybetmekten bıktım dersinki senin görevin bu değil mi değil senin gibi 10 kişinin olduğunu düşün nolcak bizim halimiz sanki sitede başka sorun yokmuş gibi lütfen dikkatli bütün üyeler ve benm tarafımdan uyarılıyosun ama fayda etmiyo dikkatli ol..!!

Ayrıca çok biliyosun iğrenç kediler demeyi kıs düşünmüş koymuş sağol demiyo iğrenç diyo bide büşra naber diyo allahım bana ve forum sakinlerine sabır....!!Sinirli

İyi Forumlar..xD Paylaşım için sağol bitanem
paylaşım için sağol canım ama kedileri pek sevmem keşke beni koymasaydın Harika
güzel olmusss ben ardayi baska kizla görmüsüm LolLolLol süper
ben o kizi parcalarim yaa
ya nidacım seni çok sewdiğim için koydum darılma tamam
saoL cnm çok qsL Icon_biggrin
bişey değil cnmm
ay süper olmuş saol cnm emeklerine sağlık +rep

buda dilara_angel kuzenim gülerkennnnn
süperde aşkolsun cnm bn yoqumm =(
canım adaşım sağol. ama ben kedimi beğenmedim çünkü beşiktaşımmm yenilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. şampiyon olucaz. fatoşh sende akıllı ol bence gayet şirin kediler.
ay cnm çok güseL saol bn toramanı görünce çıldırmışımIcon_biggrin teşekkürler bitanemIcon_biggrin
Sayfa: 1 2
Referans URL