Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Pelin Karahan'la Baş Başa...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar Trandy Dergisinde Pelinimize Soru Sorulmuş. Pelinde Yanıtlamış. Sizlerle Bunu Paylaşmak İstiyorum.

* Örnek Aldığın Oyuncular Var Mı?
Işini Iyi Yapan Herkesi Örnek Alıyorum.

* Pelin Karahan ile Aslı arasında benzer ve farklı yönler nelerdir?
Ben de çok inatçıyım,Aslı karakteri de. Farklı yönlerimiz ise , Aslı duygularını pek fazla belli edemiyor ama ben belli ediyorum.

* “Kavak Yelleri” ne zaman bitecek?
Önümüzdeki yaza kadar devam ediyoruz. Ama daha ilerisi için
Bir bilgim yok.

* Gerçekten büyük bir hayran kitlesine sahip bir dizide oynuyorsun.”Kavak Yelleri Bitince ne tür bir rol canlandırmak istersin?
17-18 yaşındaki kızdan çok daha farklı bir rolü canlandırmak isterim. Belki yaşı daha büyük , olgun bir karakter olabilir.

* Hangi takımı tutuyorsun?
Futbolla pek ilgilenmem ama Beşiktaşlıyım .

* En çok ne tür dansı seviyorsun? Hiç dans eğitimi aldın mı? Gitar vb. şeyler çalıyor musun?
Dans etmeyi çok seviyorum. Bunu belirli bir alanla kısıtlandırmıyorum. Üniversitede dans kursuna gitmiştim. Bir de dizi gereği tango eğitimi almıştık ve b eğitim gerçekten çok faydalı oldu. Fakat enstrüman çalmıyorum.

* “Kavak Yelleri”nden sonraki rollerinde aynı başarıyı elde edemeyeceğine dair bir korkun var mı?
O korku her projeye başlarken olur. Her yeni işte de bir risk vardır. Önemli olan o riski göze alıp başarıyı elde etmek. İnşallah yeni projelerimde de başarılı olurum.

* Kestirdiğin saçlarınla ilgili nasıl tepki aldın?
Benim gönlümde her zaman uzun saç yatıyor. Saçlarımı dizi gereği kestirdim. Genelde çok yakıştırdılar. Ama ben her zaman uzun saçtan yanayım.

* Günlük hayatta neler yaparsın?
Evde ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçiririm. Yemek yaparım, film izlerim, sinemaya giderim ve her genç kız gibi alışveriş yaparım.

* Sence aşk nedir?
Bence aşk, elinin kolunun bağlı olduğu bir haldir.
sol cnm bnm
AYNI KONU 3 KEZ AÇILMIŞ

KİLİT+ÇÖP
tamam gözdecim digerlerini sildim saol kuzen
Referans URL