Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Senin tarzın ne..?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
arkiler bn daha 7.sınıfa geçtim ama simsiyah giyinmeye bayılırımm yok böle iskelet resimleri fln sewerim bana kan kraliçesi derler aslında zati........ya siz?????*
Lol bu hiç link gibi durmuyor Lol neyse banada Sade hoş elbisen hazır!! çıktı
Kızlar napıyosunuz Buyrun Buradan Kızlar..xD konudaki yazının üstüne tıklayıp anketi yapın yanlış oldu bu mesajlar
Tbnde yorum yazıyorum:T:T:T:T:T:T:T:T:T öff bn yaptım çok süpermiş çokk sğl yarın unutmazsam rep wericemmm sğll bana bu çıktı:Kısa ve havalı elbiseni beğendin mi?
Sen açık saçık kıyafetler giyiyor olmalısın. Yandaki tam sana göre... Renk olarak da koyu renkler sana uygun.. Nasıl, güzel dikmiş miyim? Partide herkes sana hayran kalacak!
bende sportif ve renkliymişim Lol
Sade hoş elbisen hazır!!
Sen sade şeylerden hoşlanıyorsun. Yandaki tuvalet tam sana göre.. Çok güzel ve şık. Beyaz gibi açık renkler sana yakışır. Baloda çok güzel olacaksın!

banaDa bu çıktı tam bnliK...xD
SAOL HAZAl ABLACIM...
Sportif ve renkli..Dans etmeye hazır mısın?
Sen daha çok rahat olmaya özen gösteriyorsun. Yandaki güzel elbise sana çok güzel uyacak.. Renkli kıyafetler senin tercihin..Bu kıyafetle baloda çok eğleneceksin!
ban bu çıkıt bide bu elbise tavsiye ettiSitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Referans URL