Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Pelinimizin Dogum Günü...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Tüm Pelin Sewerleri...

Biliyorsunuz ki 6 Ekim Pelinimizin Dogum Günü,
ben diyorum ki hepimiz biseyler yapsak,
mesela imza, avatar veya wallpaper gibi biseyler.

Fan Sitelerine bakiyorumda herkes böyle bisey yapmis,
bende yaptim ve Pelinin resimler bölümüne 'Yeni Calismalarim'a ekledim.

Aysegül sen cok güzel calismalar yapabiliyorsun acaba dogum günü icin bir imza mi yapsak katilmak isteyenler isimlerini verir sonra imzaya yazarsin isimleri!!

diger arkadaslarimda wallpaper, avatar ve imza yapabilirler!

ben böyle düsündüm insallah benim fikrim sizin hosunuza gider!
hepinize iyi forumlar...

sevgilerimle Melisa (berguzarci) Harika
teşekkürler bn bilmiyodum
çok haklısın melisam bnde böle bi fikir sölicektm jnm beraber bi imza yaparız süper olur pelinimizin d.gününü en güzel şekilde kutlarız o zamana kadar dahada konuşuruzIcon_biggrin
evet zamanimiz cok konusuruz Icon_biggrin
benim doğum günümden 2 gün önce, keşke pelinimle aynı gün doğmuş olsaydım..Neyse bu da iyi 2 günden bişey olmaz ama ben ekimde onlina olamıyacağım ona üzülüyorum..
keşke bende becerebilsem yapardım Lol az kaldı doğum gününe ist nın kurtuluşunda doğmuş Lol
p. içn saol cnmm
bisey degil ee yapicakmisiniz bari??
büsram kankam üzülme senin adina istiyorsan yapabilirim!! Lol
bende beçeremiyorum ama
onu nekadar sevdigimizi anlamıştır belki
saol cnm bnde biiodm
onları çok seviyorum hayranlarıyım onlarla konuşmak istiyprum msne adreslerinide yazsalar iii olur ben bitlissin tatvan ilçesinden büşra sizi seviyorum aslı deniz efe ve mine ama aslı efeyi keşke öpmeseydi hiç yakışmıyolar aslıyla deniz yakışıyo onları çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm[/font][/color][/size]
tamam kankam yap benim adıma. bencede keşke hiç öpüşmeselerdi bide babası filanda gördü çok rezalet oldu yani Honk

deli-büşra Yazan:
tamam kankam yap benim adıma. bencede keşke hiç öpüşmeselerdi bide babası filanda gördü çok rezalet oldu yani Honk

tamam canim yaparim ben hafta sonu xD

Bravo denilecek bir şey.
Ben kendim için imzalar hazırlıyorum.
valla pelin 6 ekiim dogmus ben 7 ekim keske ayni gun dogsydik yaw
Sayfa: 1 2
Referans URL