Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Aslı Enver Hakkındaki Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Aslı Enver ve oyunculuğu hakkındaki düşüncelerinizi burada paylaşabilirsiniz.Harika
oyunculuğunu beyeniyorum o kadar profosyonel oynuyo ki rolüyle ondan nefret etmemizi sağladı diğer dizisi hayat bilgisi ve şimdi kavak yellerindeki kişiliği sayesinde onu hiç sevmiyorum konuşma tarzı ve davranışlarınıda beyenmiyorum boya küpüne girmiş yapay bi civcivHehe
Ben kendisini çok beğeniyorum. Oyunculuğu, giyimi şunu bunu=) her açıdan güzel.Pelin hayranları Aslıyı sevmiyor onun hakkında kötü kötü yorumlar yapıyor. ama Aslı hayranları Pelin hakkında böyle konuşmuyor. Bence hiçö oyuncuyu rolü gereğinden dolayı kötülememek gerek ama Aslı kim ne derse desin süper bir oyuncu ve de çok ayrı bir güzelliği varIcon_biggrin
*Pessimist Girl* ile aynı düşünüyorumIcon_biggrin
bende herşeyiyle mükemmel biri dizide kötü rolde diye gerçektede olcak değil ya
Asli Enver cok iyi bir oyuncu güzelde tabiki ama ben hoslanmiyorum kendisinden ne bilim soguk geliyor bana herkesin ayri bir zevki vardir yani annemde asli enveri beyeniyor güzel kiz diyo ama ben sewmiyorum Icon_biggrin
aslı enver'i çok seviyorum çok tatlı bir kız ve oyunculuk yeteneği süper I LOVE YOU ASLI ENVER[/font]
aslı enver iyi bir oyuncu her rolün üstesinden gelebiliyor.
ama banada pek sıcak gelmiyor...Lol
o dunyada gorduğum en guzel kız ve herkesten guzel super bir oyuncu biriciğim herseyim yaa
bence guzel biri ama pelin den daha cok deil

* ..hazaL.. * Yazan:
Ben kendisini çok beğeniyorum. Oyunculuğu, giyimi şunu bunu=) her açıdan güzel.Pelin hayranları Aslıyı sevmiyor onun hakkında kötü kötü yorumlar yapıyor. ama Aslı hayranları Pelin hakkında böyle konuşmuyor. Bence hiçö oyuncuyu rolü gereğinden dolayı kötülememek gerek ama Aslı kim ne derse desin süper bir oyuncu ve de çok ayrı bir güzelliği varIcon_biggrin

evet ben aslıyı çok seviyorm çok şeker tatlı bı kız pelini sevdiğim kada seviyorm onu:d

Referans URL