Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Bugun naptınız..?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Arkadaşlar bugun naptıysanız yazın..

Mesala ben bugun yağmurda 1-2 saat yürüdüm komediydi:T Parkta 1 saat sallandım.. Çocukluğuma döndüm:T

Sonra eve geldim betülümle konuştum bol bol güldük:T:T hala da gülüyoz:T

LolLolLolaynen hazalım halada gülüoz
aslında bugün moralim bozuktu moralimi bozanlar var hala ama sağolsun hazalım iyi etti beni
sonra arklarımdan ilginç şeyler duyuyorum kötüydü aslında iyiydi ama kötüydüLol
tuhaf tuhaf konuşmaya başladım gene neyse bugünlük bu kdr .........LolLol
bugün sabah betülüm bana şarkı attıı sonra annem evde yoktu tuttum poça yaptım biraz yandı ama olsunLol LolLol daa sonra biiii dosttumdan duymak istemediğim şeyler duydum öle işte iyi başlayan kötü sonuçlanan bigündüIcon_biggrin
bnde bugün arkim yarenle gezdim sonra bnde parkta sallandımLolLolne tesadüf

sonra ewe geldik tawla oynadıkkgüzel bi gündü bu arada hazal ankaraya yağmur mu yağdı
eet canım süperdi :T
ben bari dünü anlatim...
parka gitmiştik yağmur başladı. eve gelene kadar üşüdüm walla. üstüm sırılsıklam oldu yaniii :T sonra eve geldim rahatladım :T :T
Bugün çok güzel bir gündü çok sevindiğim birşey oldu sonra bir aksilik ve çok kötü etti beni ama sonra bunu hallettim rahatladım bakalım bu rahata daha nasıl ulaşcam tam rahatlamış değilim
gene de çok güzeldi
bn bugün ancak örgü ördümIcon_biggrin
ben de bugün kuzenimle parka gittik... orda salak kızlarla kavga ettik salıncak yüzünden :T ... sonra ben kuzeni mi dönmedolapta çok hızlı bi şekilde döndürdüm oda inmeye çalışırken yere yapıştıııı :T :T :T :T ...
çok güldüm süperdi...
okulda süper bir gün gecirdim arkadaslarla bol bol sohbet ettik dersler filan derken iste zamanim böyle geciyor
bnmde bugün hep aynı geçti bir şahısa sinir oluyorum hala pek konusmadım onla oh sürünsünLol
bende bugün ütü yaptım :T
şimdi pc başında gözlerim ağırıyoooo
ben okuldaydim, okuldan sonra eve geldim dinlendim, sacimi kestirmeye gittim sekil verdim biraz simdikte pc basindayim :T
bn bugün arkiler sabah dershaneye gittim ordan ewe geldim kuzi geldi oturduk eğlendik şimdikte yanımdaIcon_biggrinIcon_biggrin

bugün okuL idaRe edeR geçti dün sinemaya gittim testere 5 e dünkünün şeyLeRini yazıom bea:T:ToRdn fotoLaR çekindim ama pcye atmaya çaLışıom haLa atamadım bee puFF bir şahıs msnsini açtı ama haLa aramıs takaS onLa çoqta tınNN:T
saygıLar sevgiLeR mucxxLol

Sayfa: 1 2
Referans URL