Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Emre Aydın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar Büşramında başka bir konuda ki isteği üzerine emre aydınlı bir yarışma düzenliyorum. Bu yarışmada imza+avatar yapılacak. Eee.. emre aydın olduğu için sadece emre aydınlı:T Yarışmaya katılanlar 1 hafta boyunca imza+avatarlarını kullanacak. Yarışmada 1 hafta sürecektir ve bugun başalamıştırLol

Ödüller..

1.)50 + rep

2.)25 + rep

3.)15 + rep
tmm bn hemen katılacağım

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

katılanlara başarılar...
ee kaç gün kaldı we başka katılan yok mu??
anam hazal ablam çok sağol mükemmelsiniz keşke bende yapmayı bilsem :T
neden beceremiyosun ki??
avatar imza yapmayı bilmiyorum Honk
photo filtreyi indir ordan resmi koy yap bu kadar basitt
Sinemcim lütfen flood yapma yaHonk kaç kere yapmışsın koymayı unuttuysan değiştir de ve ekle lütfen..!! la büşrams enin için açtık sen yapmıyon yaw:T:T
oleyy iyimiş ilk defa biri benim için yarışma yapıyo duygulandım heycanlandım Lol ama yapan kimse yok sinemden başka Honk

***Pessimist Girl*** Yazan:
Sinemcim lütfen flood yapma yaHonk kaç kere yapmışsın koymayı unuttuysan değiştir de ve ekle lütfen..!! la büşrams enin için açtık sen yapmıyon yaw:T:T

tamam hazalcim ben düzelttim!

eee sonucu ne olacak şimdik bunu???????*

buda benden......
süper olmuş kankam

avatarı unutmuştum yaptım işte avatar inş beyenirsiniz
Sayfa: 1 2
Referans URL