Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 2007 Yılında Ünlülerin Tv Gafları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Tv'DE Yılın "En"leri
Yılın en sert müdahalesi: RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın 6 Pas programına telefon bağlantısıyla katılıp, spor yorumcularını azarlaması. Yılın en yumuşak müdahalesi: Ali Poyrazoğlu'nun "Erkekler" programında sunucu Seray Sever'in poposunu avuçlaması. Yılın kapak kızı: Müjde Ar (Gazoz kapağı dalında) Yılın apak oğlanı: Sarp Apak (Her taşın altından çıktığı için... Avrupa Yakası, Beyaz Melek, Turkcell reklamları v.s.) Yılın kaçamağı: Deniz Seki - Hüsnü Şenlendirici Yılın kaçamamağı: Bülent Ersoy - Armağan Çağlayan Yılın sorusu: Seray Sever'in Saklı Kısmet programında yarışmacı Ece Gürsel'e 5 delikanlıyı göstererek sorması: "Bunlardan hangisini götürmek istersin? Yani yemeğe demek istiyorum..." Yılın borusu: Beyaz Show'daki Helyum hattı. Yılın hayali: Aysun Kayacı'nın reklamda Pepsi Max içen her delikanlıya "öpücük" vaat etmesi. Yılın infiali: Erol Büyükburç'un Şarkı Söylemek Lazım jürisinde "Bana niye sormuyorsunuz? Ben burada saksı mıyım?" diyerek elindeki bardağı kırıp, parmağını kesmesi. Yılın haylazlığı: Çiğdem Anad'ın NTV ekranında Zülfü Livaneli'ye "Andropoza girdiniz mi?" diye sorması. Yılın aymazlığı: Seray Sever'in Atatürk için "O bile zamanında iki kadını idare etmiş. Bizimkiler şimdi ne yapmaz ki?" demesi... Yılın ses getiren haberi: Alihan'ın, Ajdar'ın ensesine indirdiği şaplak. Yılın pes dedirten haberi: Flash TV'de sunucu Yalçın Çakır ile iktidarsız kocasını terk edip, Bulgaristan'a kaçan kadın arasındaki rezil muhabbet.

...Ve yılın su katılmamış safları

* Beyazıt Öztürk, şov programına konuk olan Müslüm Gürses'e sahte bir doğum günü hazırlamıştı. Pasta geldiğinde Müslüm Baba tereddütte kalıp, "Hakikaten bugün doğum günüm müydü ya?" diye sordu! Oysa doğum günü üç ay sonraydı.

* Ebru Elver, Show Max kanalındaki sohbet programında soruları yanıtlıyordu. Sunucu "Şu anda bir erkek arkadaşın var mı?" diye sorunca Elver'den inanılmaz bir yanıt geldi: "Bakire değilim ki!.." (Elver, "Rahibe değilim ki" demek isterken, dili sürçmüştü!)

* Magazin Mahkemesi'nde Suna Üçkarışoğlu, cümlesine "ABD Başbakanı oral ofisinde yaptığı toplantıda..." diye başladı. Başbakan değil, Başkan olacak bu biir. Oral değil, oval ofis bu da ikiii! (Lütfen Clinton'un icraatlarından etkilenmeyin!)

* Star TV'nin haber bülteninde muhabir, yunuslarla terapiye katılan doğuştan görme engelli çocuğa soruyor: "Daha önce yunus görmüş müydün?"

"İçime Yılan Giriyor"
* Manken Şenay Akay, CINE 5'teki Konuşan Kafalar adlı sohbet programında ilginç bir itirafta bulundu: "Kendimi podyumda yürürken gördüğümde gözlerime inanamıyorum. Menajerim bana 'Senin içine podyumda yılan giriyor' diyor!.."

* Kanal D'de Seda Sayan'ın sunduğu Sabahların Sultanı programına telefon bağlantısıyla katılan Tamer Karadağlı, Deniz Uğur ile ilişkisini ve medyanın yoğun ilgisini değerlendirirken şöyle dedi: "Eee, ne yapalım, denize giren ıslanır!.."

* Star TV'deki "5'e Gidenden Akıllı mısın?"da yarışan Aysun Kayacı, ilkokul 2 düzeyindeki matematik sorusunu yanıtlamakta güçlük çekince, sarışınları ve meslektaşlarını kızdıracak şu cümleyi sarf etti: "Arkadaşlar unutmayın ben sarışın bir mankenim!"

* Tuğba Ekinci, Esra Ceyhan'ın programında Hülya Avşar ile arasındaki benzer ve farklı yönleri anlatıyordu. Avşar'ın edilgen kişiliğini dile getirmeye çalışırken, ağzından şöyle bir cümle çıktı: "Hülya Avşar her zaman erkeğinin altında olmayı seven bir insan..."

* Beyazıt Öztürk, Türkiye 3. Güzeli'ne şöyle soruyor: "Senin aranla (Birinci olan güzeli kastederek) onun arası arasında ne fark var?"

* "İzmir'de konser veriyordum. Sahnedeyken yüzüme gelen bir bez parçasını elime alıp, tam bir saat boyunca mendil gibi sallayarak halay çektim. Kulise gittiğimde bir de baktım ki salladığım dantelli külotmuş!.." (Özcan Deniz Antalya konserinde anlattı)

* Bir erkeğin ayağına oje sürdüğü klibiyle adını duyuran şarkıcı Ebru Polat, Star'daki Orada Neler Oluyor programında sanat dünyasındaki düzeysiz ilişkileri değerlendirirken "Yavaş yavaş kaşarlaşıyoruz" diyerek kolay rastlanmayacak bir gafa imza attı.

* Seda Sayan'ın Kanal D ekranlarında sunduğu Sabahların Sultanı programına ünlü sanatçı Nuri Sesigüzel katılmıştı. Konu, rahim ağzı kanserine karşı aşıya geldi. Nuri Sesigüzel büyük bir endişeyle sordu: "Ben 60'ı geçmişim. Bana bir şey olur mu bacım?"

* Faik Bey, Star'daki Zoom programında anlattı. Bayramda Safiye Soyman'ı arayan Faik Bey, "Kurban kesmek için vekalet vermen gerekiyor" demiş. Safiye Hanım ne dese beğenirsiniz? "Ay bayramda noterler açık mı ki?"

Yılın Seçme Ekran Lafları

* Erman Toroğlu, atv'deki Kadınlar ve Erkekler programında Zeynep Tunuslu'ya sordu: "Ben bekaretimi genelevde verdim. Siz bekaretinizi nerede verdiniz?"

* Mehmet Ali Birand Kanal D Haber'de uçak kazası görüntülerini verirken şöyle dedi: "Şu anda görüntülerini izlediğiniz Türk işçileri... Uçağa binecekler ve uçakla birlikte havaalanına düşecekler!"

* Anna Bobkova son anda Beyaz Show'a katılmaktan vazgeçmişti. Yayına telefonla bağlanan Seray Sever, "Oraya gelmeye korkuyorum valla. Dört sapsınız. Hem bir de Rus çağırmışsınız, gelmemiş" deyince Beyaz, şaşırdı.

İhtiyaç Molası
* Show TV'deki "Haberiniz Var mı?" programında reklam dönüşü konuk koltuğu boş. Saba Tümer açıklama yapıyor: "Sevgili seyirciler yeniden birlikteyiz. Yeşim Salkım tuvalete gitti." Partneri Cem Özer sıkıntılı: "O gelse keşke de ben gitsem!"

* Bülent Ersoy, Mustafa Topaloğlu'na 50 bin YTL'lik hakaret davası açtı. Gerekçesi ise Topaloğlu'nun şu sözleriydi: "Aslında Bülent Ersoy dünyada çok büyük bir sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler. Ona arkadan çok büyük destek lazım!.."

* Telegol'ün Star'da yayınlandığı dönemden bir diyalog: ADNAN AYBABA: Gökmen Ağabey, sendeki bu Aziz Yıldırım düşmanlığını anlamıyorum. Bari adam sana bir daire versin de eleştirme. GÖKMEN ÖZDENAK: Sen ne kadar dangalaksın ya?

* Bir Dilek Tut'ta yarışmacılardan birinin babası hakkında "karaktersiz" demesine jüri üyesi Şenay Düdek çok kızdı. "Evet, baban ahlaksız bir insan olabilir ama ona karaktersiz diyemezsin. Hemen özür dile!"

* Okan Bayülgen, Makina'da öyle bir Bülent Polat değerlendirmesi yaptı ki, izleyen herkesin ağzı bir karış açık kaldı: "Bülent Polat ikili performanslarda kızları kaldırmaya alışmıştı. Tek başına buz pistine çıkınca şaşırdı tabii... Neyi kaldıracak tek başına?"

* Bak Kim Dans Ediyor'un jüri üyesi Aytunç Bentürk, spiker edasıyla gösterileri anlatıyordu. Doğa Bekleriz striptiz yaparken, Aytunç Hoca şöyle dedi: "Vahşice bir kendini kaptırış... Reddedilen Mustafa, hayır olmaz diyor ve bacak arasından çekiliyor!.."
* Şenay Düdek, Bir Dilek Tut'ta yorum sırası kendine geldiğinde, yönetmen kısa konuşmasını söylemiş olmalı ki, şöyle dedi: "Mustafa'cığım hiç kısa kesmeyeceğim, herkes şeyini saldı." ("Herkes uzun konuştu" demek istiyor!)

"Yoo, Biz Trene Bakıyoruz"
* Arım Balım Peteğim programına konuk olan Erol Büyükburç'un fermuarını açık unuttuğunu önce Şenay Akay sonra da Petek Dinçöz fark etti. Dinçöz, "Fermuarın açık kalmış Erol Ağabey" deyince, Büyükburç yanıt verdi: "İyi ki külot giymeyi unutmamışım!"

* Mahya Işıkları'nda Sunay Akın, Sirkeci Garı'ndaki bir adamın yanına gidip, "İşte programımızı izleyen seyircilerden biri" dedi. Adam itiraz etti: "Yoo, biz trene bakıyoruz!.."

* TurkMax'teki Her Şey Dahil programında mankenlerin pamuk yutarak zayıflaması tartışılırken, Oktay Kaynarca "Bazıları pamuk yutuyor. Sonra ne oluyor acaba?" diye sordu. Seray Sever araya girip, bombayı patlattı: "Sonradan iplik çıkıyordur herhalde!.. "l Müjde Ar, NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol programında "çevre duyarlılığı" ile özellikle erkeklerden takdir topladı: "Küresel ısınmaya katkıda bulunmamak için Bodrum'daki evimde artık klimaları çok az kullanıyorum. Pencereleri açıp, çırılçıplak dolaşıyorum. Bu yüzden sitede ev fiyatları arttı!.."

* Kadir Çöpdemir, NTV'deki programında Tecavüzcü Coşkun'a (Coşkun Göğen) "Tecavüzün şiddetsizi mi daha etkili oluyordu, şiddetlisi mi daha etkili oluyordu?" diye sorunca beklemediği bir yanıt aldı: "Vallahi ben sürümden kazanıyorum oğlum!.."

* Ata Demirer Norveç galibiyetinin ardından Kanal D'deki Hacıyatmaz programını şöyle açtı: "Maçtan sonra böyle boşalmanın verdiği bir rahatlık var!.."

* Nejat İşler dizilerin lastik gibi uzatılmasına ilginç bir göndermede bulundu: "Evet, bankaya her hafta yüklü miktarda para yatması güzel ama bir süre sonra kendimi Bangkok'ta çocuk fahişelerle yatmış gibi hissediyorum!.."

* Çiçek sulama öyküsüyle ünlü Kamer Genç, FOX'taki Çapraz Ateş'te Nazlı Ilıcak'a "Nazlı Hanım siz benim bağımsız milletvekilliğimi desteklediğinize göre bana şöyle güzel bir çiçek sulayın!" deyiverdi. "Çiçek gönderin" demek isterken Genç'in dili sürçmüştü. Reha Muhtar da fırsatı kaçırmadı: "Kamer Bey, sizin aklınız çiçek sulamada kalmış anlaşılan!.."

Yılın En Safı: Hande

Buzda Dans'ın sivri dilli jüri üyesi Hande Ataizi, ilginç yorumlarıyla yarışmaya farklı bir renk getirdi. Ataizi, İlhan Mansız'ın performansını değerlendirirken kurduğu cümle ile herkesi gülümsetti: "İlhan kaydığında altı (puan) veresim geliyor!"

Yılın Televizyon Gafları

* Buzda Dans'ta spor spikeri Barbaros Talı şöyle dedi: "Şebnem Schaeffer'ın arka ayağını nasıl uzattığını gördünüz mü?"

* atv'deki Süperstar yarışmasında erkek yarışmacı Barış'a şu şarkıyı okuttular: "Bende bu yetim kirazlar al al dururken..."

* Safiye Soyman, nişanlısı Faik Bey ile katıldığı programda şöyle dedi: "Her başarılı erkeğin altında bir kadın yatar!.."

* "Diyorlar ki, bu programın metin yazarları varmış. Esprileri onlar yazıyormuş. Diyelim ki, öyle. Peki bunları biz nasıl aklımızda tutacağız? Hadi ben tuttum diyelim, Bülent Hanım nasıl tutacak?" (Ebru Gündeş - Popstar Alaturka)

* Magazinciler Cem Özer'e soruyor: "Yorgun görünüyorsunuz, neden?" Cem yanıtlıyor: "Ben başkasının kullandığı arabada uyuyamıyorum, o yüzden!"

* NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'un konuğu Ata Demirer, zıpkınla balık avlama tutkusundan söz ederken, "Denize daldığım an, Tanrı'yı gördüğüm andır" dedi. Aysun Kayacı bombayı patlattı: "Benden de selam söyle!.."

* Mehmet Ali Birand, Kanal D Ana Haber'i sunarken Mardin Midyat'ta kaçırılan rahiple ilgili son gelişmeleri duyuruyordu. Bir ara şöyle bir cümle kullandı: "Jandarma özel harekat birlikleri MADRİD'den Midyat'taki olay bölgesine hareket ettiler!.."

* FOX TV'deki Verkaç'ta hakemler ilk yarının değerlendirmesini yapacaklardı. Sunucu Bülent Ülgen, hakemleri anons ederken şöyle dedi: "Hepsi de birbirinden önemli hakemler, birbirinden önemli DÜ- DÜKLER!.."

Yılın Lafı

Show TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Eyvah Çocuklar adlı program, miniklerin son derece ilginç diyaloglarına sahne oldu. 6 yaşındaki kız çocuğuna programda sordular: "2 buçuk yaşındaki erkek kardeşinin nesini beğeniyorsun?" Bizimki yanıtladı: "Pipisini!"

Yılın Gafı

atv'deki İbo Show'da Serpil Çakmaklı ile programa telefon bağlantısıyla katılan yapımcı Nazmi Özer hararetli bir şekilde tartışıyorlardı. Çakmaklı, sözünün kesilmesi üzerine sinirlendi: "Ama olmaz ki, bugün herkes benim arama giriyor!.."
paylasim icin tesekkürler
Saol teşekürler
önemli değil arkadaşlar
paylaşım için teşekkürler
Referans URL