Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Süber haberler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Super Haberler

Arkadaşlar alıntıdır bu haber bence müthiş bir haber

Arkadaşlar bunları nette dolaşırken buldum ve sizle paylaşmak istedim. Belki duymuşsunuzdur ama duymayanlarınız da vardr.[alıntıdır]

Şu anıtkabir meselesinde ya valla anlatmadan duramicam

Amcamı bunalttım galiba ama en sonunda söylemeyi unutmuş unuttuğu şeyde EN ÖNEMLİ SÖZCÜKLER!!!

PELİN VE İBO SARMAŞ DOLAŞMIŞ SEVGİLİLER DEMİ YAPTI AMCAM BANA BEN HAYIR Değiller dedim AMA ÖYLEYDİLER DEDİ ayy İNŞALLAH YA sevgili olsalar gercekte keşke yada nazar değmesin diye açıklamıyolardır

Pelinle İbrahim anıtkabirde elele kolkola geziyorlarmış ibrahimin sevgilim dediğinin duyulduğunu pelininde dur biri duyacak demiş ...
Kavak Yellerindede Deniz Aslıyla konuşmaya çalışacakmış Aslıyla konuştuğundada Aslıya madem unuttun beni söyle o zaman sevmiyorum de diyecekmiş Aslıda birşey diyemeyecekmiş Denizde Aslıyı kolundan tutup öpcek Efe görecekmiş ... Ve Aslı hiç bir tepki vermeden öpcekmiş Denizi buda tims tarafından yazılmış ...

Haberler doğrumu bilmiyorum Kavak Yelleri kesin gibi tims yazmış çünkü ilk haberide kulağımla duydum demişler ..

Arkadaşlar bunların hepsi alıntıdır..İnş. doğrudur yaa........

İşte arkadaşlar buda Ankaradan resimler...

Referans URL