Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Aşk öyle bir şeydi ki neleri kırıp geçti(ben yazdım)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Aşk öyle bir şeydi ki neleri kırıp geçti

Her şey bana o ilk gülümsemenle başlamıştı ilk zamanlar hayır bu aşk değil demiştim çünkü biliyordum yine kırılacaktı yüreğim yine hüzünlerle dolacaktı evet o yüzden ben başka bir sevgi yaşamayı planladım ve onla dost olduk o kadar güzel günler yaşıyorduk ki ben artık onu dostum diye seviyordum her zaman yanımdaydı biliyordum hep yanımda olacaktı bir sevgili gibi değil bir dost gibi yani öyle düşünüyordum o zamanlar bir gün yine chatteyken birisi beni eklemişti bende onu ekledim ve konuşmaya başladık ismi Polat 18 yaşındaydı kamerayı açmamı istedi bende o zamanlar arkadaş çevremi genişletmek isteğim için kamerada gördüğüm anda donup kalmıştım o mavi gözler beni çileden çıkarmıştı adeta ama kendime hâkim olmayı bilmeliydim ama bilemedim bana güzel imalı sözler yazınca yapamadım bana âşık olduğunu söylemişti inanmamıştım ilk defa karşılıklı aşk yaşıyorum zannetmiştim ama biliyordum inanmamam gerekirdi böyle aşklara sanal aşklara inananları görüyordum neler yaşıyorlardı ben inanmayacağıma söz vermiştim halbuki ama inanmıştım yine bir gün dostum geldi msn de Polat’ı görmüştü ve birbirimize aşkım yazdığımızda ve bana çok kızmıştı anlamamıştım şaşırmış ona bakıyordum sadece bir şeyde söyleyemedim sonra Polat’a bir yalan söylemişti ben okyanusun sevgilisiyim diye işte o zaman sanki başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü bağırmıştım o dostum dediğim insana kızmıştım ve hıçkıra hıçkıra ağlıyordum hiç ağlamadığım kadar böyle yaptığı için o da üzülmüştü ama iş işten geçmişti artık çünkü Polat bunu duyunca benden ayrılmıştı evden kovdum onu git dedim yüzünü bile görmek istemiyorum gitmemişti sadece yüzüme bakıyor ve ellerini yüzümün içine koymuş gözlerimin içine bakıyordu ikimizin de en sevdiği şarkı vardı dayanamam Gökhan özenin başlamıştı onu söylemeye içim burkulmuştu ne yapsa da ona kızmıştım içim acımıştı artık yattığımda o günü düşündüm beni affet seslerini içimden affedemem dedim çünkü affedilecek bir şey değildi en yakın arkadaşıma olayı anlatmıştım ve diğer arkadaşlarda duymuştu herkes diyordu bu çocuk seni dostu gibi değil aşkı gibi seviyor inanmamıştım ama benimde ona karşı hissettiklerim daha da büyüyordu ne yapacağımı bilmiyordum yüzüme bakamıyordu ve karar verdim gittim yanına şaşırdı çünkü biliyordu affetmeyeceğimi ama ben dayanamamıştım şarkıdaki sözlerdeki gibi beni görünce gözleri doldu o zaman anladım ki beni seviyor ve bende onu seviyorum aradan 1 ay geçmişti ve okulların kapanmasına son 3 gün kalmıştı ben düşünmüş taşınmış onu sevdiğimi itiraf etmeye karar vermiştim ama ona söyleyemedim arkadaşa söyledim o gitti ona söyledi o gün yüzüme hiç bakmadı iki yabancı insanmış gibi durdu karşımda bense onun için şiirler yazıp ağlıyordum kendimi yaşayan ölü gibi hissediyordum adeta halbuki beni sevdiğini sanmıştım okulların kapanacağı gün geldi ve karnelerimizi almıştık yalnız başıma bahçede dolaşmak için arkadaşlarımın yanından çekilmiştim aslında gerçek sebep bu değildi oda arkadaşlarından ayrılmış yalnız başına geziyordu beni gördü ve yanına çağırdı gittim bana bir şey söyleyeceğini bunun için yalnız kalmamız gerektiğini söyledi ama öğretmen çağırdı için ayrılmıştık yine 2 arkadaşıma dayanamayıp söylemiştim bu durumu 1 arkadaşım onun bana ne söyleyeceğini biliyordu ama söylemedi ne yapacağımı bilmiyordum yaa git peşimden istemiyorum seni diyecekti ya da o istediğim sözleri söyleyecek ti ve 2 arkadaşım o ve ben okullun bahçesinin dışına çıktık biraz kekelese de söylemişti beklediğim sözleri seni seviyorum demişti evet yanlış duymamıştım SENİ SEVİYORUM demişti çok mutluydum o kadar hüzünler yaşasam da biliyordum bir gün mutlu olacağımı beklemiştim yıllar boyunca bir gün gelip beni sevdiğini söylesin diye kendimizi avutmuştuk dostuz diye hayır biz birbirimizi dost gibi değil deliler gibi sırılsıklam seviyorduk âşıktık birbirimize ve birbirimize kavuştuğumuz için çok mutluyuz şimdi geride bıraktığımız hüzünlerle dolu o günleri gülüp geçiyoruz ve hayatın tadını çıkarıyoruz

-SON-
Pardon yamicim sen galiba konuyu silmişin..................................................................................
evet canım iki tane yaptığımı görünce hemen silmiştim sende arşive taşımızsın o anda karışıklık olmuş ama hiç önemli değil
Referans URL