Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Tüngilizce Krizi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Flaş...Flaş..Flaşş.......
Mıhtar Emmi Köy Kanalı`ndan canlı yayındayız.Şu anda Muhsin Karabıyık adlı köydaş(vatandaş)yeni bir dil bulduğunu iddia ediyor ve tüm köyün bu modern dili konuşacağını söylüyor.Muhsin Karabıyık köydaşı ile bir röportaj yapıyoruz.
-Muhsin bey bu dilin adı nedir?
-Tüngilizce.
-Yani Türkçe ve İngilizce karışımı.
-Yevet.Nerre anlastand.(evet,nerden anladınız.)?
-Bu soruyu geçelim.Yaşınız kaç?
-Gelinlhik Gikız mıyhım khi yeaşım izleyhcilerhinizhgi ilgilendhirsin?(gelinlik kız mıyım ki yaşım okuyucularınızı ilgilendirsin?)
-Ama bey efendi birşey soracağım.Hani bu dilde sadece Türkçe ve İngilizce karışımı vardı?
-Ambut bırakmadhınhız khi sizhe bu dillanguagede hangi langudillerin oldukhunhu anlathayhum.(ama bırakmadınız ki size bu dilde hangi dillerin olduğunu anlatayım.)
-Çok biliyorsanız anlatın.
-Beni konuşturtma bak beni konuşturtma!Şimdi gelirsem sana Tüngilizce`nin aslını gösteririm.
( Muhsin Karabıyık adlı köydaş muhabiri döver)

Sayın seyircilerimiz,bir yanlışlık yapmışız.Tüngilizce Tüngilizce değil Dövgilizce`ymiş.Muhsin beyin şivesi farklı bir şehirin şivesiymiş.( O sırada muhabir müdür ile konuşur ancak kamera hala kayıttadır)
-Aman abi ya boş yere sopayı yedik be.Şu Muhsin Efendi yüzünden.Ha bir de diyor ya tüm köy bu dili konuşacak.Anladım ben şimdi kameramanın bize neden yumruk attığını.Herkes dövgilizce yani yumrukça konuşuyor.Aman Yarabbi!Başımıza bunlarıda getirdiler.Güzelim ağzımız varken neden yumruklar konuşsun ki!
-Valla kardeşim.
alıntıdır...........
hihi Icon_biggrinIcon_biggrin p. için saol biz okulda kendi aramızda da türkilizce yaratmıştık tüngilizce de başkası Icon_biggrin
puhahaIcon_biggrinsaol jnm
Referans URL