Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Dikkat..*
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar kaç gündür siteye bakıyorum ve herkes makyaj haber spor.. gibi bölümlere konu açıyorlar. Arkadaşlar unutmayın bu site pelin karahan yani kavak yellerinin fan sitesi diğer bölümlerin değil. Ben de bugün kavak yelleri aslı pelin resimleri açtım unutmayın hatırlayın bu sitenin asıl amacını diye lütfen dikkat..

O bölümlerle ilgilendiğiniz kadar kavak yelleriyle ilgilenseniz iyi olur çünkü gittikçe site genel forum sitesi oluyor. Bizim amacımızda bu değil.
Lütfen adam gibi konular açın yani konu sayınızın artması için değil..!

iyi forumlar..
evet bencede Hehe katılıyorum
cok dogru katiliyom
sağolsun inş. diğer üyelerde katılır..
ama keşke spor bölümü kapanmasaydı Lol Lol
katılıyorm büşracım sana kapanmış malesef
evet spor bölümü kapanmasaydı keşke
Arkadaşlar özellikle ben istedim. Çünkü site gittikçe genel forum sitesi oluyor. Herkes oralara konu açıyor buda bence iyi değil çünkü burası pelin fan sitesi..Spor bölümü isteyenler genel forum sitesine üye olsunbenim en sevmediğim konu bu fan sitesi ve spor ne alaka ki..xS xS

iyi forumlar..
haklısınız herkes bi açıdan haklı ama hazal ablanın dedii doru
haklısın...
bence böyle de iyi olmuş diğeride iyidi...
neyse hayırlı olsun kapanması Icon_biggrin
Sağol... ama arkadaşlar lütfen herkes gene yüklendi gidiyo magazin bölümüne millet yavaş:T:T:T
magazin bölümü hiç ilgilenmediğim bi bölüm en fazla 10 mesajım filan vardır Lol o bölümde
benim 0 hiç bakmadım bile ya:T
ben suna pekuysalın ölümüne filan yazmıştım
tşk. ederim ewet daha dikkat edeceğimIcon_biggriniyi forumlar....
Sayfa: 1 2
Referans URL