Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Fear Factor [sitemizin maceraları 5]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Fear Factor [sitemizin maceraları 5]

Sunucusu Pessimist Girl olan yeni bir FEAR FACTOR programına hoşgeldiniz.

Pessimist Girl=evet arkadaşlar şimdi sizleri tek tek tanıyalım. Sayın seyirciler bugün ki büyük ödül pelinkarahanfa.com ailesinin afişlerinin tüm Türkiyeye asılmasıdırLol ayrıca 100.000.000 para ödülüde vardıLol bugnki gruplar

1. grup=
ebru
yasemen
Karanlık-hayat
yasemen
redrose
bergüzarcı
mervee

2.grup=
pelinci=
Selman
Şükrü
rapunzel-ela
öykününpelini3
pelinci ve ashleeciyi
gözde-pelin

pessimist girl=eet ilk grubumuzdan ebru, yasemen yılan dolu bir kutunun içinde kalıp pelin posterlerini toplayacaktır.Lol eet şimi ebru ve yasemen şuanda kutuya girmiş bulunaktadır. 30 tane pelin posterinden 23 tanesini toplamışlardır.[çıktıktan sonra bembeyazlar ve kusuyorlardır]

pessimist girl =eet şimdi sıra 2. grupta selman ve şükrü kutunun içine girer ve 27 tane pelin posteri toplar ve delikanlılıklarını gösterirler bu durumda 2. grup ilk yarışmayo kazanmış olur

pessimist girl =eet sıra 2. yarışmamızda şimdi yarışmacılarımız önce kırık cam parçalarının üstünden ve sonra ateşin üstende yürüyeceklerdir zor diilmi

pessimist girl =eet önce ilk grubumuz yani karanlık-hayat[betl] yasemen[betül] 2 btl bakalım yapabilecekler mi eet sayın forum üyeleri 2 btül başarıyla bu yarışı kazndılar ve deli kızlıklarını gösterdiler

pessimist girl = 2. grup rapunzel-ela öykününpelini3 bu bölümü geçemezler ve durum eşitlenir

3. yarışma yani son şans her şey buna balıdır. Son yarışmamız

Yarışmacılara 30 dk dinlenme süresi verilmiştir..

Ebru= eet biizim grup son şansımız hadi kafadarları..
yasemen =tamam kardeşim kazancaz inanıyorum..
Karanlık-hayat=eet betülüme katılıom canlarım
redrose =eet delikanlı kıslar çok yorulduk farkındaım daha eve gidip kankalarıma imza yapıcam hadi kazanalaım bu yarışı
bergüzarcı=uff burda şimdi böcek falanda vardır yaw:S ıyy imdatt ama ödl byk imdatt[böcek kolunda yürümektedir]
mervee=ayy melissam iimsn ya uff böcekler.. ya uff eve gidince bana manikrcü gelcekti ya geç kalmam dimi:S uff hadi kazanalımda maniküre gidim kıslar

pelinci=eet biz şanslı sayılırız 2 tane delikanlı bizim grupta eet KAZANICAZ
Selman= ıhım o 2 erkekten biri olarak inş. Kazanırız yaw kaybedersek karizma sıfır..
Şükrü=eet ya kazanırsak kıslarda bize hayran ohh
rapunzel-ela =ooh anca kıs düşünüyorsunuz adam önce bi site temasını düşünür ayıpp..
öykününpelini3=miillet dağıtmayın kafaları kazaanıcazzz
pelinci ve ashleeciyi =eet yapıcaaz bunuu [emo girl] rujumu tazeliimde öle gelim bekleyin
gözde-pelin= hadi bi hilal banada ver hadi billet son 5 sn =4 3 2 1 0 eet başlıoo eet kazancaz

Pessimist Girl= eet yarışma başaldı arkadaşlar son yarışmamızda açıktığınızı düşündük ve size en iyi kasaptan göz ciğer beyin .. aldık bunları karıştırıcaz ve her gruptan seçtiğimiz 1 kişi bunları yiyecek ve tabi yanında özel sosumuzu içmek şartıyla acı sos yani

Eet 1. gruptan km gelmek istr (kmseden ses çıkmaz bu nedenle kura çekilir ve redrose çıkar ayşegül yıkılır. Ama kazanma şansları sadece ayşegldür..

Eet sıra 2. grupta onlarda da kura çekilir ve seçilen gözde olur.. ve şok şok

Şimdi 2 grubum yarışmacıları tiksine tiksinede olsa yerler ve en çok yiyen gözdedir...

Pessimist Girl= bu parayla ne apmak istersn tatlım
Gözde= midemi yıkattırıcam ve ayşegülümnkinide yıkattırıcam iğrenç..[kusmaya gider]

Eet bugun ki yarışmamız sona erdi ve kazanan 2 . grup tebrikler..

arkadaşlar bunu yazana kadar canım çııktı Lol bakalım beğencekmisinz..
cok guzel olmus ama bı kere ben tam fear factorluk kızım bızım kazanmamız gerekırdı hıhhh zatenn hayalım 18 ıme gelınce boyle bı yarısmaya katılmak puhahaha
tamam jnm kısmaLol
beğenmene sevindimokay
çok güzel olmuş ablacım ama ya biz kazanırdık o yarışmayı kesin şike var Lol
güzel olmuş Lol
harika olmuş hazalım süper ötesi
tebrikler süper yazı
evet süper olmuş... okay
yha ben anlamadım macerları bana anlatınUzgun
güzel ama aşk olsn ben neden yokm neyse saol cnm
beğenmenize sevindim..Lol
en kısa zamanda başka yazıcam
harika olmuş jnm