07-05-2008, 05:21 PM
aynı sokakta oturuyorlardı herr gün eve bir kız girerdi adı"ESRARENGİZKIZDI" herkes onun hakkında farklı şeyler söylerdi fakat gerçegi bilemezdi benden çok büyükmüş yeşil gözlü esmerdi mahallenin tüm kızları ona hayandı bense nefret ederdim kimseyle konuşmazdı bir gün onunla karşılaştık bana gülümsedi çok şaşırmıştım ama yinede sevmiyordum onu fakat o çok farklıydı gece boyunca lambası yanardı uyumak yerine onu seyrederdim onu sevmediğim halde onun herşeyinle ilgilenirdim yavaş yavaş yolunu gözetlemey başladım ona karşı hissettiim çok büyük bir " SEVGİ" vardı artık o eve gelmeden uyuyamıyordum herkes onun kötü olduğunu söylerdi ben onu savunurdum onunla karşılaşmak için kapıda otururdum onu yine yolda gördüm bana göz kırptı yanımdan geçerken bagırdım bana" acelem vae küçük" dedi o,an kenimi kaybettim aramızdaki yaş farkını hatırlattı eve gidip ağladım karar verdim ona karşı olan;hislerimi yüzüne karşı söylemek yolunu gözledim bir gün onu gelirken gördüm peşine düştüm o eve girdi biraz bekledim ve kapıyı çaldım adımı bile söylemeden "SENİ SEVİYORUM" dedim gülümsedi cevap "EVET" koşarak dışarı çıktım ve sonra aylarca dışarı çıkmadım bir gün kızlarla konuşurken ambulans geldi onun evine girdiler sedyeyle dışarı çıkardılar önümüzden geçerken" BENDE SENİ KÜÇÜK" dedi gözlerini yumdu herkes bize bakıyordu ağlayarak koşmaya başladım akşama kadar sokaklarda gezdim sonra eve geldim annemler ondan bahsediyordu ailesi yokmuş kendi gayretiyle bu yaşa gelmiş ailesi evlenmesine karşı gelince sevdigi kız evdne kaçmı8ş sokak serserileri kızı öldürmüş çok acı çekmiş buna dayanamamış intihar etmiş Polisler evin içinde bir yazı bulmuş "BARİ SEN ÖLME KÜÇÜK" yazıyormuş...