Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Şokk Bİr Haber Saçmada Olabilir
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ben bunu bir sitede buldum vede yani bir yandan inanasım gelio bir yandanda zaten İbrahim abinin sevgilisi Sinem Tuncer diilmiş vede Pelinm daha yeni sevgilisiyle görüntülenmiş yalanda olabilir ama bn yinede yorumlarınızı alıyım dedim

Alıntı Haberdir Bn yazmadım haa
arkadaşlar artık ibrahim ve Pelin keşke birbirlerine aşık olsalar gibi kelimeler kurmanıza gerek yok çünkü böyle birşey olmuş zaten
şimdi kaynağı veriyim sinem tuncel blogcuda 11.11.2007 yapılan bilgilere göre sinem tuncel kendi projelerini reklamları dizileri haberdar etmek için kendi bloguna bir elçi seçmiş ve o tarihte ibrahim kendirci ve sinem tuncel 2 hafta araları limoni diye bi konu açmışlar ve diğer bilgilere göre çekilen kavak yelleri dizisindeki pelin karahan ve ibrahim arasında geçen yakınlaşmayı örnek göstermişler ve sacit aslanın sitesinde yazan bilgiye göre başlığı söylüyorum'' evet ..bir dizi aşkı daha '' tam bir gençlik dizisi olan ve kanal d de yayınlanan kavak yellerinin iki başrol oyuncusu pelin karahan ve ibrahim kendirci isimli gençler dizideki gibi aralarında bir etkileşim söz konusu olmuş fakat gerek pelin olsun gerekse ibrahim uzun süredir varolan ilişkilerini bozmamak adına kendi aralarında yaşandı ve bitti rolunu oynuyorlar fakat o kadar iyi rol yapıyorlar ki (dizideki gibi )bir süre önce beyaz showa katılan kavak yelleri oyuncuları erol evginin (ben imkansız aşklar için yaratılmışım) şarkısında dans ederlerken bile günü iyi kurtardılar ama hareketleriyle belli olmasa bile gözleri herşeyi anlatıyor açıklaması var birde aşşağıda o geceki fotograf var evet arkadaşlar işte bu kadar şimdi inanıp inanmamak sizin elinizde buraya sadece sizinde bilginiz olsun diye yazıyorum sizi inandırmak gibi bir niyetim yok ama kaynak çok güçlü

Yorumlarınızıı almak istedim vede yani pelinide ibrahimide ilgilendiren bi haber olduğu için buraya açtım konuyu ortası

--------------------------------------------------------------------------------
böyle birşey olamaz çünkü pelin ibrahimden 2 yaş büyük ve beyaz showdan sonra sevgilisiyle yakalandı ve röportajında çok güzel bir birlikteliğim var dedi heygirl ve daha bir sürü dergide

ama ben de emin değilim ama bana olmaz gibi geliyor
sağol canım..doğru bir haber sanırım..benımde beyaz showu izlerken bakışlar çook dikkatımı çekti..okay

***PeLiN***ZeYnEp Yazan:
böyle birşey olamaz çünkü pelin ibrahimden 2 yaş büyük ve beyaz showdan sonra sevgilisiyle yakalandı ve röportajında çok güzel bir birlikteliğim var dedi heygirl ve daha bir sürü dergide

ama ben de emin değilim ama bana olmaz gibi geliyor

doğru olabilir ama açıkçası olmasını istemezdim çünkü böyle ilişkiler GENELDE kısa oluyo
yoo bn olsun istersim ama emin diilim olup olmadıından
Referans URL