07-04-2008, 01:20 PM
07-07-2008, 03:56 PM
pelinim
güzel gözlüm
seni seviyorum
güzel gözlüm
seni seviyorum
11-16-2008, 03:24 PM
seni çok seviyorum pelin abla umarım birgün tanışmak kısmet olur
11-17-2008, 04:41 PM
pelinim
güzel gözlüm
seni seviyorum ayynennn
güzel gözlüm
seni seviyorum ayynennn
11-19-2008, 10:28 AM
mavişm cnm bnm inş. bi qn tanışırm snle
11-19-2008, 02:51 PM
biricik pelinim biricik bidenenm seni cok ama cok seviyorum mavi gozlum
11-21-2008, 12:55 AM
Bi tanem, mawişim, güzelim Pelosh'um;
Seni o diziden beri öyle bir sewiyorum ki.. Öyle böyle değil! ÖYLE BÖYLE DEĞİL! Dünya'nın en sempatik, en güzel, en başarılı, en zeki, en çalışkan, en mawiş, en süper, en tatlı, en mükemmel kızı sensin benim gözümde. Daha çok şey sayarım senin için, ama işte aklıma gelmiyor.
Seninle tanışmayı çok isterdim ama her yönden seninle ilgilendiğim için tanıyor gibim =)
Pelin'im.. Bi tanem olduğunu unutma =)
Gülüşün hep aynı kalsın, gülen yüzün solmasın =)
Seni o diziden beri öyle bir sewiyorum ki.. Öyle böyle değil! ÖYLE BÖYLE DEĞİL! Dünya'nın en sempatik, en güzel, en başarılı, en zeki, en çalışkan, en mawiş, en süper, en tatlı, en mükemmel kızı sensin benim gözümde. Daha çok şey sayarım senin için, ama işte aklıma gelmiyor.
Seninle tanışmayı çok isterdim ama her yönden seninle ilgilendiğim için tanıyor gibim =)
Pelin'im.. Bi tanem olduğunu unutma =)
Gülüşün hep aynı kalsın, gülen yüzün solmasın =)
11-27-2008, 07:18 PM
Pelin Ablam, bitanem;
Pelin Karahan isminden önce "Aslı"yı tanıdım. Ama Aslı'ya da, Pelin Karahan'a da aşık oldum!
Pelin Ablam, bebeğim, ay yüzlüm, sen benim bitanemsin! Deniyorum deniyorum, başka birini senin kadar özel, çok sewemiyorum!
Seni çok sewiyorum!
..Luna
Pelin Karahan isminden önce "Aslı"yı tanıdım. Ama Aslı'ya da, Pelin Karahan'a da aşık oldum!
Pelin Ablam, bebeğim, ay yüzlüm, sen benim bitanemsin! Deniyorum deniyorum, başka birini senin kadar özel, çok sewemiyorum!
Seni çok sewiyorum!
..Luna
11-27-2008, 07:19 PM
Heaven-Luna Yazan:
Pelin Ablam, bitanem;
Seni çok sewiyorum!
..Luna
Seni çok sewiyorum!
..Luna
ve bgrcarlos
11-27-2008, 07:24 PM
bgrcarlos Yazan:
Heaven-Luna Yazan:
Pelin Ablam, bitanem;
Seni çok sewiyorum!
..Luna
Seni çok sewiyorum!
..Luna
ve bgrcarlos
![]()