Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Dostluk
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..Not:Alıntıdır.
Çok güzel çok anlamlı gerçekten okuyunca bir düşündüm de gerçekten çok doğru.. Bir ömür yetmez...
Bencede...Lol
Katılıyorum herkerse..

Paylaşımının devamını bekleriz...
Teşekkürler ikinizedeLol.
dostluk dunyadaki en guzel seyy.aklima can dostum geldi.agliycam simdi.
Sana bu şiir bişi anlattıysa ne mutluLol
ahhh ayse ahhh. arkadaslar can dostumu uzun suredir goremiyodum.bayramda 5 dk da olsa gordum.dostunuzun kiymetini bilin
Ya benimde çok yakın arkadaşlarım var mesela öykününpeliniLol.Hem mahalle,hem sokak,hem okul,hem de sınıf arkadaşım.gulcinpelin oda aynı şekilde benim arkadaşım.Arkadaşlarımızın kıymetini bilmeliyiz benceokay;D.
ay evet canım arkadaşımm(dostum yani)hoşmuş aama benim adım oykununpelini öykününpelini değil
Olabilir yanlış yazdık yane alla allaLolokay.
Dost ne kadar basit bir kelime değil mi ama yüreğindeki acıyı paylaşmak ağladığında sıcakcık bir kucaktır dost
Dostluk gerektiğinde ateşe atlamaktır onunla ağlamak onunla gülmektir eğer sizinde dostunuz varsa onu kaybetmeyin ne kadar engel varsada unutmayın ki her duygu geçici ama dostunuz herzaman yanınızda olacaktır arada uzak mesafeler olsada dostluk hiç bir engel tanımaz

bu arada iremcim paylaşımın çook güzel teşekkür ediyorum canım
Rica ederim ne demekLolokay.Ama dediklerin gerçekten çok doğruLolokay.
Referans URL