Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Yeni Tema herkes baksın lütfen
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar temamızı değişmek için karar aldık ve yeni bi tema yaptık bunu sizlere göstermeden siteye koymak istemedim bakın bi herkes beğenirse koyalım

şimdi sırf temayı yapmak için yeni bi forum kurdum ve temayı oraya koydum aşağıdaki linkten bakabilirsiniz ve yorumlarınızı bekliyorum iyi veya kötü eksikleri veya kötü olan yanlarını söyleyin değiştirelim . . .

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Yorumlarınızı yazın ona göre değişiklik olabilir.
Daha iyi birşey olabilirdi...
yap ta koyalım o zmn
Bende bewory=kusenimeLol katılıyorum.. yani kötü diğil ama daha iyi olabilir... yani buda bizim düşüncemiz dabiLol ama yani benim beğenmediğim o sitenin renkleri mor ve lacivert daha başka renkler olursa iyi olur.. iyi forumlar
Peki şöyle bişeye ne dersiniz:

lacivert değil turkuaz ve mavi
birazcik'da güzel olsun birinci'yi fazla beyenmedim ikincide pembe ya pembe'yide istemiyorum cogu pelin sitelerinde böyle

We@sLey Yazan:
Peki şöyle bişeye ne dersiniz:

bu çok güzel gözüküyo

gördüm 2 gsl gibi ya Lol
ufak düzenlemeler yaparız.Tabi yardımlarınızla Lol mesela icon ve logoyu yaparsanız ii olur.Ayrıca diğer siteler pembe olabilir.Ama her renkten var.mavi de turuncu da mor da.Böyle giderse renk bulamayız yani.
bence gayet güzelIcon_biggrin

Arkadaşlar son temamız artık belli oldu gibi.Ufak tefek editlemeler yapabiliriz.Buyrun burdan bakın.

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

Evet Yeni Temamız Vatana Millete Hayırlı Uğurlu OlsunImg-grinImg-clappingImg-okBence Süper Zaten Logoyu Ben Yaptım Süper OLdu İnş Sizde BeğenirsinizImg-grin
süper olmuş ama pembe açık mavi hiçde kötü olamazdı benceIcon_biggrin
Sayfa: 1 2
Referans URL