Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: !!! Tema değişimi !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar sitemiz yenilik içindedir
ve bunun için tema değiştirilmesini düşünüyoruz
sizlerde tema için uygun gördüğünüz renkleri falan burada söyleyebilir düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

Teşekkürler...
Evt arkadaşlar anketi de açtık.Sizlerin tema hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.Ona göre değişiklik yapacağız.
işte benim arkaplanım şimdi yaptım bişeyler...=)

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
evet degissin ama nida pembe yapmasak mi ne bilim hep pelin sitelerinde pembe renk var bizim ki degisik olsa

berguzarci Yazan:
evet degissin ama nida pembe yapmasak mi ne bilim hep pelin sitelerinde pembe renk var bizim ki degisik olsa

Bencede...

peki o zaman daha güzel bişeyler yapmaya çalışırım...:lol: söylemeniz iyi oldu...Img-yes
Size 3 Seçenek----->

Üçünüde Ben Yaptım İnş BeğenirsinizIcon_biggrin
bunlar olabilir ayşegülcem ama bencede pembe olmasın ya bütün pelin siteleri pembeLol

değişsin bu çok insanın içini karartıo ya Lol
aysegül seninkiler hicde fena degil renkler süper 1499 Icon_biggrin
ayşegülün mavili süper mor da güzel ama mavi çok güzel de peline uyar mı bilmem yani o çok asi duruyor Icon_biggrinsanki mor peline uyar gibi.. Icon_biggrin
evet aklıma başka gelmedi..=)....
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
psgopt ın yaptığı güzele benziyo olabilir belki
evet aslında bende beğendim...daha fazla paylaşımlar bekliyelim =)
yaaa süpersinizzz
Referans URL