Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Ayın Üyesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar sitemizde ayın üyesi yarışması başlamıştır. 25.06.2008 tarihinde başlayıp, 25.07.2008 tarihinde bitecek ve sonra her ay yapılacaktır. Arkadaşlar bu yarışamda 10 tane aday seçtik bu adaylar 15.07.2008 tarihinde sonuçlanacaktır. 1. üyemize +100 rep verilecektir. 2. üyemize +50 3. üyemizede +25 rep verilecektir.
3 ay üst üste 1. olan üyeye modluk yetkisi verilecektir. 2 ay olan üye ise +200 rep alacaktır zaten 1 ay olan +100 rep alıyor.

ŞARTLARI=
1-Mesajdan çok konu açmaya özen gösterilebilir.
2-Çevrimiçi süresini artırabilir.
3-Çalışabilir(yani sitede saçma mesaj yada konu açanları yetkililere söyleyebilir bu da bizim işimizi kolaylaştırırLol)
4-Yönetici-spr mod-mod gibi yetkileri olmayan.

evet arkadaşlar anketimiz hayırlı olsun..Lol iyi forumlar anket de isimleri olmayan üyeler üzülmesin onların çalışmadığını gösterir ve çalışırlarsa sonra ki aylarda onları da yazarız...
ben daha kimseyi tanımadğım için oyumu ay sonuna kadar vermemeyi düşünüyorum herkese başarılar . . .
inanmıyorum bendemi varımIcon_biggrin
Nolamaz bnde varımLol
sitede yeni olduğumdan fazla ümitim yok
ama diğer arkadaşlara başarılarIcon_biggrin
yok canım ümidini kaybetme kazanamasanda dünyanın sonu değil bide diğer arkadaşlara başarılarokay
Ben de şu an karar veremicem.Sitedeki durumlarına bakalım ona göre oyumu veririm.
Herkese başarılar ...
evet pln_yasemin ve ayşegül sizde varsınız yeni olsanızda çalıştığınızı gördüm hepinize başarılar..
benide yazdığınıza çok sevindimmIcon_biggrin

Başarılarr....
yazcam tabi canım o kadar çalışıyorsun ve 3 oy aldın en fazla sen..Lol
dördüncü oyunda benden kankim sitede en fazla senin paylasimlarini görüyoruz Icon_biggrin
Hazal Keşke Beni Yazmasaydın Ya Ben Biliyodum Böle OLucanıKotu
Arkadaşlar inş. seçtiğiniz kişiyi "canım cicim dostum kankim" diyerek değilde "çalışmalarıyla HAKETTİ" diyerek seçiyorsunuzdur!Aksi takdirde pek fazla işe yaramayacak bi oylama yapıyoruz.
evet katılıyorum admine..bende ona göre verdim oyumu okay
ayşegülcüm ne demek keşke yazmasaydın çalışıyorsun ve hak ediyorsun kaybetmek dünyanın sonu değil ki..! daha bu ilk ay sonra ki aylarda var..
sonraki aylardanda umudum yok..Img-grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL