Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Beşiktaş Fan Club
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Beşiktaşlılar buradan takımımız hakkında herşeyi konuşabiliriz
mesele sevdiğimiz oyuncuları yazarak başlayalım
ben:delgadom holoskom serdar kurtuluş tello serdar özkan ibo üzülmez ve toraman Lolaslında hepsini çok seviyorum[/php]
bn en sevdigiim oyuncular : Serdarr Özkan,DeLgado,Tello,HoLoskoo,Iboo Toraman,Serdar kUrtulus,Nobre.. bende hepsini cok seviiorum aslinda Lol
aşkito ilk yorum senden uğurlu gelicek
bu arada yeni transferler:tuna üzümcü.zapotocny seriç sivok ekrem dağ
en sevdiklerimm : Serdar Kurtuluş(L) ,delgado,toraaman,bobo =),tello,tuna , vs vs aslında hepsi ya Lol
en sevdiklerim(((aşkım>>ibrahim toraman))) delgado holosko nobre ve tello bnde hepsini seviyorum ama bu 5 i ayrıIcon_biggrin
bende hepsini seviyorum ama tello'm ayrıIcon_biggrin
nuri sinir etti ya nazlı şey gelmedi bi türlüLol galiba bobo gidecek klasnic gelicek
inş yha klasnic gelse keşke ama hiç sanmıyorum büşracım klasnic gelse mütişh olur bnm en çok sevdiğim 2 futbolcu yani futbol oynamasını sevdiğim 1 i klasnic biride balac 2 sinden biri gelse varya harika bişey
seric in roportajı vardı gazetede baktım oda kariğzma baya inş başarılı olur Lol
beşiktaş efsaneleri:
KARA KARTALLAR EFSANESi

Son iki sezonun sampiyonu Besiktas, 1940-41 sezonuna genclestirilmis ve yenilenmis kadrosuyla girer. Haftalar ilerledikce puan farkInI acan Besiktas, ligde liderligini surdurmektedir. Bitime 5 hafta kala rakip Suleymaniye’dir. 19 Ocak 1941 Pazar gunu Semih Duransoy’un hakemligini yaptIgI Seref StadI’ndaki maca Besiktas su kadro ile cIkar: Faruk, Yavuz, ibrahim, RIfat, Halil, Huseyin, Sakir, HakkI, Sukru, Seref, Esref. O sezon butun maclarda oldugu gibi, TakImImIz yine muhtesem bir oyun ortaya koyar. MacIn ikinci yarIsInIn ortalarIdIr. Besiktas takImI farklI onde olmasIna ragmen rakip kaleye bitmek tukenmek bilmeyen hucumlar gerceklestirmektedir. iste o sIralarda Besiktas’In akIn yonu olan Seref StadI’nIn Ataturk panosu bulunan tarafIndaki tribununden bir ses yukselir: “Haydi Kara Kartallar. Hucum edin Kara Kartallar”... Seref StadI’nI dolduran binlerce taraftar ve macI takip eden gazeteciler, cInlayan sesle donup kalmIstIr. Son derece isabetli bir benzetmedir o anda yapIlan. O sezon rakiplerini ezip gecen BesiktaslI futbolcularI “Kara Kartal”dan, oynadIklarI futbolu “Kara Kartal gibi hucum etmek”ten baska bir sekilde tarif etmek mumkun degildir. Tribunlerden gelen sesin sahibi Mehmet Galin isimli bir balIkcIdIr.

Voleci Seref lakabIyla maruf Seref Gorkey’in voleyle attIgI 3 muhtesem gol ve kaptan HakkI’nIn, Sakir’in ve Sukru’nun birer goluyle sahadan 6-0 galip ayrIlIrlar.

Bu macIn ardIndan, Besiktas’In sembolu “Kara Kartallar” olmustur
neden kara kartal olduğumuz belli
alıntıdır...
keşke fahriyi vermeseydik ya gittiler kampta show yapan adamı sattılar Sinirli ah yönetim ah
soRma yha siniR oldum bnde ne hakla yolluyolarki anlamadım bnde bişey vardur yani yoksa nie yollasınlar ertuğrul hocamıza güvenmkten başka çaremiz yoqq
ilk maçımız antalyayla inş yenicezz. bu yıl şampiyon olucaz
amin ağzından bal damlıyo kankam yha ama en önmlileri derbiler tabi şu fenere bi yenelim başka bişey istemiyoum
inş gözdem

derbi maçlarına bizi götürmüyolar bbmlar ama olsun RUHUMUZ YETER!!!!
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL