Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: üyeler için rütbeler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
üye rütbeleri için değişiklik olsun istiyorum..tabi sizde uygun görürseniz...mesela bunlar olabilir...

P
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 0-50

PE
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 50-150

PEL
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 150-500

PELİN
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 500-750

PELİN KARAHAN
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 750-1000

PELİN KARAHAN FAN
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 1000-1500

PELİN KARAHAN SÜPER FAN
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. 1500-2000

dediğim gibi uygun görürseniz...ayrıca böyle daha güzel olur ama yine siz bilirsiniz...1504
benje güzeller
ii fikir cnmmmmm
ii fkr bence yani uygn olabilirrr...Lol
güzel fikir bencede tam mesela yildizlari kullanici ismin ve moderatör veya üye yazan yerin ortasina koysak güzel olur Icon_biggrin
süper fikir tebrikler nidam Lol
bence çok iyi olur canım çok iyi düşünmüşsünIcon_biggrin
böylece üyeler daha hırslı olur diye düşündüm...Icon_biggrin
güzel fikir olabilir..
evt rank lar yıldız olabilir güzel olur bence en yakın zamanda yaparız inş Lol
beğenmenize sevindim ..Lol
bencede çok güzell
bencede ii fikir..........
süper fikir valla bravo yapmış zaten adminlerimiz
guzel olur
iyii dusunmussun
Sayfa: 1 2