Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Euro 2008
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar izliyomusunuz maçları ben hiç birini kaçırmıyorum puhahahaLol
türkiyenin maçlarını izleyin he dün arda sağolsun baya kendimden geçtim kazanınca1485LolIcon_biggrin
euro 2008 ile ilgili yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz
Euro 2008 De Milli Takımımıza PelinKArahanFan.Com Ailesi Olarak Başarılar Diliyoruz...
pazar gün maçı izleyin milli takımımız çek cumhuriyeti ile oynayacak kader maçı yenersek gruptan çıkıyoruz
Lol süper mactı yha tabiiki izledim arda da gol attı dier macta kadroda olsaydı ondada yenerdik Lol
TÜRKİYEM!!!!!!!!!!!!
arda ampul gibi astı inş pazar günüde nihatım ve tuncayımda atar Lol
milli takıma başarılar dileriz...
inşallah iyi sonuçlar elde ederiz1504
ikinci gol ardamdannn oldu yaa ama ben bi arkadasima demistim mac öncesi yani okulda macda arda turan oynamadi bari bu macda oynasin belki kazaniriz dedim ve dedigim cikti valla bravoooo benim canimaa ♥
PelinKarahanFan.Com ailesi ve ben olarak türkiye milli takimimiza basarilar dileriz!
Insallah Pazar günü kazaniriz yarrabim!
türkiyem dün mucizeyi gerçekleştirdi son 15 dk da 3 goll çoştukkkkkkkkkk sıra hırvatistandaLolLol
mütiş bi maçtı nihatım saoLsun
nihatt bitanesinnn
evet ya bu mac süper ve heycanliydi ilk gol tabiki ardamdann sonra ki iki goller de nihat kahveci bravoo yaa ♥
çok güzel bi maçtı çook heyecanlıydı özelliklede volkan kırmızı kart gördüğünde
hakeme rağmen, yağmura rağmen, koller'e rağmen hatta volkana rağmen herşey çok güseLdiIcon_biggrin
ayy tuncay kaleye gecince cok komik ve sekerdi ya dua ediyo ya allahim yardim et diye ay cok gülmüstüm LolLol
bencede çok güzel bir maçtı arda dan gol bekliodm ve attı öyle moraller yerine geldi son dakikalarda çok korktum tuncay kaleye geçince penaltılara kalırız die ama yendik inş. önümüzdeki maçıda yeneriz
♥Türkiye sizinle gurur duyuyor♥ Lol
nihatn bi gol atcağını biliodm ztn ama 2 taneyi ardarda attı heLaL olsn!
ardam zaten her maçta atıo ...
EN BÜYÜK TÜRKİYE..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL