Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: replikler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Mine-Aslı konuşması:
Mine: Sanırım şu Deniz meselesini konuşsak iyi olcak.
Aslı: İyi fikir.

Mine: Önce sen başla istersen.
Aslı: Pekala.Ortaklaşa kullanalım dediğin bilgisayara Deniz'le başbaşa resminizi koymakla beni denediğini düşünüyorum.
Mine: Ne denemesi Aslı ya? Ben Deniz'i seviyorum...O fotoğraf benim için çok özeldi o yüzden onu oraya koydum.Ama çok rahatsız olduysan kaldırabilirim.
Aslı: Ya bak yine aynı şeyi yapıyosun.O resmi oraya koymakla,hala O'na karşı birşey hissedip hissetmediğimden emin olmaya çalışıyorsun.
Mine: Evet.Çünkü sen bu konuda hiç açık olmadın.Ve ben bunu artık bilmek istiyorum.Ya ben açık açık Deniz'i sevdiğimi söyledim.Ya sen,sen de hala Deniz'i seviyo musun Aslı?
Aslı: Bu sorunun cevabı neyi değiştirecek?
Mine: Eğer herşeyi açık açık bilirsek kozlarımızı ona göre oynarız.
Aslı: Bi savaş gibi yani öyle mi?Hani Mert'ten fotoğraflarını aldığımızda bundan sonra karşımda daha güçlü bir rakip görmek istiyorum dediğindede bunu kastedmiştin yani öyle mi?
Mine: Bak Aslı,ben aynı zamanda seninle dost olmaya çalışıyorum.
Aslı: Ve Deniz'le de sevgili.
Mine: Olamaz mı?
Aslı: Olabilir tabi.ama bu durumda hangimizin Deniz'i sevdiğinden çok,artık Deniz'in gerçekten hangimizi sevdiği, ve diğerinin bu aşka saygı gösterip göstermeyeceği bence çok daha önemli.Eğer gerçekten iki iyi dost olcaksak.Sence de öyle değil mi?
alıntıdır...
Denizin aslı için hazırladıgı videodaki konuşması*:
Sana söylemek istediğim o kadar çok şey varki ama artık çok geç ,herşey için çok geç keşke zamanı geri alabilseydim .Özür dilemeyeceğim senden çünki bir anlamı yok biliyorum seni üzdüğüm için kendimi hiç bir zaman affetmeyeceğim sende affetme zaten haketmiyorum bunu.İstanbula gelirken büyüyoruz artık demiştin, heyecanlıydın bambaşka bir hayta başlıyacağımızı düşünüyordun hayal ettiğin şey bu değildi biliyorum bir filmde vardı,büyümenin en zor yanı neymiş biliyormusun?
sen farkında olmadan başlaması ben büyüdüm Aslı farkında olmadan istemeden bi şekilde büyüdüm bir hata yaptım çevremdeki herkesin hayatını darmadağan edicek bir hata senin Efenin hatta Minenin bile ve her hatanın bir bedeli vardır benimkide gitmek her insanın bir hikayesi vardır bugüne kadar senin hikayende hep ben vardım eğer bundan sonrada olursam yasadığın acıyı çoğaltıcam biliyorum ve senin hayatına bir kabus gibi çökmeye hakkım yok benim işte o yüzden gidiyorum..
ama şunu bilmeni istiyorumki ben seni hep sevdim hala seviyorum ve hayatımın sonuna kadarda seviceğim..*

alıntıdır.
Aslı:Açmıyor ya açmıyor
Efe:Kızlar bu böyle olmayacak ya dağılarak arayalım ha? Hadi ben şöyle gidiyorum
Aslı:Aç şunu hadi aç Deniz ya ne olur bunu bana yapma (telefon sesini duyar) Deniiiiizz!! Deniiz nerdesin? Deniz dayan burdayımm Deniiiz Deniiz nerdesin??
Deniz:Aslı
Aslı: Deniz Deniz iyi misin? geldim bak yanındayım Deniz konuş benimle ne olur yardım edin ya kimse yok mu biri yardım etsin (Efeyi arar) Efeee! buldum onu benim girdiğim sokak varya ordan girin yokuş var yokuşun sonunda yıkık dökük bir bina var ordayım Efe ambulans çağır yaralı çabuk ol ne olursun. Sevgilim yanındayım tamam mı geldim ben bak ambulans da çağırdım Deniz kurtarıcam seni Denizz konuş benimle ne olur Deniz geldim burdayım tamam Deniz konuş benimle ne olur Deniz denizz...
alıntıdır.
Aslı:Efee burdayız aşağıdaa
Efe:Kızlar siz sokağın başına gidin abim gelecek ya ambulans falan buraya getirirsiniz tamam mı hadi
Mine:İyidir dimi birşeyi yoktur dimi
Efe:Bilmiyorum kızım bakıcaz hadi hadi
Su:İyi tamam hadi yürü yürü!!
Efe:Aslı
Aslı:Efe dikkat et!
Efe:Aslı tamam Aslı tamam ambulans geliyor şimdi durun!
Aslı:Efe yardım et ne olur ya nabzını alamıyorum ölüyor ne olur
Efe:Tamam geliyorum
Aslı:Ya arka tarafta merdiven var acele ett
Efe:Tamamm
(ambulans gelir)
Su:Burdayızzz
Mine:Metin abi burdayız!!
Efe:Be been ne yapayım
Aslı:Yaranın üzerine ört çabuk ısısını korumamız lazım acele et kanamayı durdurmamız lazım şuraya bastır hadi
Efee demir?
Aslı:Ya kanamayı durdurmamız lazım çabuk oll! Hadi dayan ne olur 1000,1002,1003,1004..
Metin:Kızlar siz burda kalın tehlikeli olabilir
Mine:Ya Metin abi nolur benimde gelmem lazım Denizi görmem lazım ne olursun
Metinu
Su:Mine sakin ol lütfen bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok
Efe:Abii aşağıdayız merdivenler varr
Mineu ben onu görücem
Suur Mine nereye
Efe:Abi gelin gelin
Aslı:Hayır hayır olmaz demiri çıkartırsak kanaması artar sakın
-Doğru söylüyor demiri kesmemiz lazım
Mine:Aslı nasıl birşeyi var mı? yaşıyor mu??
-Nabzını alamıyorum ne zamandır böyle
Aslı:Az önce siz gelmeden az önce başladı ben o zamandar beri kalp masajı yapıyorum
-Siz şunu tutun biz sedyeyi hazırlayalım .
alıntıdır.

mine gerçekten çekilmez biri allahtan aslım sabırlı ve iyi kalpli aslı da minenin seviyesine düşerse biz imi sevcez dimi? p.için çok saoL cnm
teskür cnm
teskür cnm süpersin
Referans URL