Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: pelin size telefon..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
pelin size telefon acıp ne demesini isterdiniz
gel canim cafe de dertleselim desin
Akıl mantık yanii tabikide "cnm dizi çekimlerinde bi kişiye ihtiyaç var gel konusalım dizide oyna..*"
Foto çekinelim derim...
çoklu seçenek olmadığından onu işaretledim olsaydı foto çekinelimide koyardım LolLol
yorumlar için saolun
cnm dizi çekimlerinde bi kişiye ihtiyaç var gel konusalım dizide oyna bu tabiki cunku hem pelinle tanismis olurum hem de diger oyuncualrlaLol
cnm dizi çekimlerinde bi kişiye ihtiyaç var gel konusalım dizide oyna demesini isterdim
cnm dizi çekimlerinde bi kişiye ihtiyaç var gel konusalım dizide oyna demesini isterdim çünkü oyunculuğa yeteneğim var Icon_biggrin
gel canım kafede dertleşelim demesini isterdim
Gel canım Cafe de dertleşelim demesini...
tabikide gel cnm cafede dertleselim demesini isterim
cnm dizi çekimlerinde bi kişiye ihtiyaç var gel konusalım dizide oyna demesini isterdim tabii ki de hem dier oyuncularla da tanışmış olurdum
cnm dizi çekimlerinde bi kişiye ihtiyaç var gel konusalım dizide oyna demesini isterdim yani sonuçta orda hem konuşcam onla hemde fotodan daha güzel videolarım olcak. yani bnce ne mantıklısı bu(diğerlerini seçen üyeler size laf atmadım bu mana göre )
bana canım dese saden gerisini getirsede getirmesede olur canım derse bana
Sayfa: 1 2
Referans URL