Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Ünlülerin makyajsız resimleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar sizi korkutmak istemezdim ama koymak istedim gece bkmayın ruyanıza gırmesınIcon_biggrindevamı gelcek
sıkı durun.....

sayfayı yavaş indirin.........

korkmayın......

işteeee..

Avril Lavigne

ya arkadaşlar yani dalga geçmememiz lazım ama ne yapalım yani Allah onlara bi yüz vermiş onlar makyajla bunu berbat etmişler artık yüzleride alışmış makyaj yapmayınca böle mezardan fırlamış gibi oluyolar zaten avrılı makyajlı bıle sevmem :S
ayy bu ne ya çok korkutucu
Iyğ o çok gıcık bir kız kendini birşey sanıyor bütün kızlar ona benzemeye çalışıyormuş yok kendisi çok güzelmiş de yıldız olmak işin doğmuş falan filan...
haklısın canım bi sitede bu kızın resimleri var kocasıyla sarmas dolas hemde dısarda bı yerde opusuyolar fln bulunca koyarım sınır olurum bu kıza
bende hç sewmiom bu kız ...Lol
çok yapmacık ve kendini bişe sanıyo bu yuzden sevmıyorum zaten avrıl gıbıler anca makyajla guzel olabılıolar ama pelın makyaj yapmıyo doğal guzellıgı Icon_biggrin
ayy iğrenç siz bülent ersoyun kini gördünüzmü o daha berbat
cooook kötü ya bende fazla sevmiyom avrili
paylaşım için saol kardeş
bişey değil arıyorum daha değişik ünlülerinkini bulmaya ama her yerde aynılar var farklı bişiyler bulursam ekleyeceğimIcon_biggrin
p. içn saol bn de sewmem avrili iğrenç çıkmış öcü gibi Icon_biggrin
çok korkunç da deilmişLol
paylaşım için saol...
gerçekten iğrenç biraz
resime bakarken korktum yahu
tipleree bakkk yahaaaaaaaaaaaaaaaa
Referans URL