Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: En Büyük Yalanı kim Söliyecek??:)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
En Büyük Yalanı kim Söliyecek??Icon_biggrin

Bu konuda istediğiniz şekilde yalan söyleyebilirsiniz

Ben başlıyorum...

Aslında Kavak Yelleri pek sevmiyorum, 1-2 bölümünü seyrettim o kadar.

Ya geçen Pelin Karahan'la Aslı Enveri gördüm pelin karahan yerine Aslı Enver'e sarıldım...Pelin Karahan ağlamaya başladı..

gibi...

--------------------------------------------------------------------------------
o gün binbir geceye bergüzar korelin görmek icin sete gittim bergüzar ablayi unuttup gittim ceyda düvencinin resimlerini cektim onunla sohbet ettim bergüzar ablada cok üzüldü
bende dün pelin ka.dışarı çıktım... ibrahm kendirciyle karşılaştık bana sarılınca pelin ağlamaya başladı...Uzgun
jojo_şeker cok akıllı bi kız (bundan büyük yalanmı olur)Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin
en buyuk yalan= gfd çok iyi aklı başında biri(puhahaha tebrik edin beni en büyükk yalanı dedim)
gözdeye kuzu diyince yani lakabı o (((kuzu)) diyince hiç KIZMAZIcon_biggrin özelliklede serkan diyince
ya saoL ela yaymadığınız bi bu site vardı burayada söylediniz ebrarla sen zaten ayaklı gazetesiniz bu arada eLa ve ebrar bugün dersten kaçtığımızda merdivenlerden yuvarlanmadılar bnde arkalarından hiçç gülmedim ((ohh cnma değsin))
kuzu ya ela düşüyodu bende ayakkabımın bağcığını yapıyodum ela akıllısı bna tutundu düşerken gerisi zaten malum...suç elanın bnm diil!!!
bu çok büyük bi gerçek ==namıdiyar mumu((serkan)) hollandaya gidiyo====
gitsinde sizin dilinizden kurtuluyum işte yalan hemde en büyük(((((serkan beni çooookk seviyo bende onu)))))))(((((iremde uğuru)))))))
ebru sprsin LolLol
mine çok iyi kalpli vede aslıya çok iyiliği dokundu
bu sitedeki herkes pelinden nefret edior ve her zaman onun hakkında kötü şeyler düşünüor
(galiba çok büyük bi yalan oldu)
Referans URL