Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Bergüzar Korel
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Kimlik : Bergüzar Korel

Gerçek Adı : Bergüzar Gökçe Korel Doğum Tarihi : 02 Eylül 1982 Doğum Yeri : İstanbul Eğitimi : Lisans Babası oyuncu Tanju Korel, Annesi oyuncu Hülya Darcan. Zeynep isimli Amerika\'da yaşayan bir de ablası var. Yıldız Koleji\'nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konsevatuarı tiyatro bölümünü okudu. Filmleri: Kurtlar Vadisi Irak Dizileri:Kirik Hayatlar - Zeytin Dalı - Binbir Gece

Dizi ve Filmleri
2006 - Binbir Gece 2005 - Zeytin Dalı 1998 - Kırık Hayatlar

Alıntıdır...
sagol hazalcigim ben hepsini biliyorum cünkü ben bergüzar gökce korelinde faniyim
önmsz jnm benm snn her şeyini bildiğin nickinden bile belli bu arada imzan spr bende ikisinide bayılırım hele mıleye biterimLolLol
evet miley cok seker kiz bende seviyorum odamda büyük posteri var cok sevimli ayni yastagiz biz mileyle Lol
bendede bir sprü hsm ve mıley posterleri warLol ankarada olsan werrirrdimö sanaLol
ayy canim keske biz ankaraya geliyoruz hep türkiyeye geldigimizde akrabalar fialn orda ama bu sene gelemiyoz seneyi beklemem lazim malesef
Referans URL