Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Foruma Resim Ekleme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Öncelikle herhangi bir siteden aldığınız resmin linkini kopyalayın ve resimde gösterildiği gibi yapıştırın. Eğer kendi bilgisayarınızdan resim eklemek istiyorsanız Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. adresine girip karşınıza çıkan sayfada "image" yazan yerin işaretli olduğununa emin olduktan sonra bilgisayarınızdan istediğiniz resim dosyasını Gözat'a basarak seçin ve "host it!" e tıklayın yükleme bittikten sonra size resmin linkini verecektir o linki kopyalayın ve yukarda gösterildiği gibi işlemi uygulayın. (Not: "Direkt link to the image" de yazan linki alın)

dipnot : bizde boyleyfdiiiid
Sağol biliyoruz...
SAOL CNM BESTE İNSAN Bİ TŞK EDER YANİ
bilgi için saol hakan...
çok sağol...
Teşekkürler NORMLolokay.
valla dedikleriniz hiç olmuyo
ya
O zaman sen bir yanlışlık yapıyorsundur ya da bir hata vardır.Bence bir daha dene esragülLolokay.
ben yapamadım denedim ama olmadı neden acaba neyse biraz daha uğraşıyım :::Icon_biggrin
cnm reSim ekLemeK için Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. die ßi site war oraya gir daha sonra fotoqraf seçmek için ''GÖZAT''a bas. resimi seçtikten sonra ''AÇ''a bas. sonra''HOST İT '' yazısı war ona bas.sonra biraz bekle sayfa geliyo ve sayfanın en aşağısına in ve uzun kutcuklar (en alttan üste doqru saymaya ßæşla) en altan 5.cideki yazıyı kopyala daha sonra işte kopyaladıın şeyi konu göndermeye yerine yapıştır. ve resim gönderdilmiş olur.. anlamadıın yer olursa sor cnm)
çok yardımcı oldunuz saolasınız artık bende resim koyabiliyorum
hepiniz saolun
Referans URL