Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 43.Bölümün Sonu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaslar dizinin sonu cok kötüydü ya denizi öyle görünce üzüldüm keske cantanin pesinden kosmasaydi ya ziplarken aya kaydi ve düsdü gerisini anlatmayim cok kötü yaaa :'(Uzgun(
ay ben oyle gorunce agladim aglamaktan nefret ettigim halde agladim o an aklimdan hic cikmiyo yaaaa
evet ya ben de çok kötü oldum aslında denize hala kızgınım ama o da çok pişman oldu hatasından dolayı inşallah ölmez zaten ölürse dizi biter bu arada 43. bölüm fragmanında karakol sahneleri vardı ama 43. bölümde öyle bir şey olmadı???
demeki 44.Bölümde olacak karakol sahneleri...evet deniz ölürse dizi biter insallah ölmez yaa ben ona kizginim ama yinede üzülüyorum haline ya
yaa ins olmezzz olurse cokk uzulurum aglamamin nedeni ise tam o sahnede bnm sarkim nevden zor caldi yaaa
ya ben aslında denizden nefret ediyodum ama tam pişman dedim biras yumuşadım sonu çok kötü oldu yha ölmessin deniz
ben aslıya bunu yaptıktan sonra gebersin demişti gerçektende geberio yaniLol
öyle konusma o lafi kullanma! deniz ölürse dizi biter
valla kusura bakmaın ama her 44. bölüm fragmanında denizi görünce geber die bağırıyorum çünkü ona çok kızgınım aslıya öyle kötü şeyler yaptı ki en başta aldattı ki bunu aslı HAKETMİO ama ölmeyeck eer ölürse dizi biter inş bitmez
deniz ölmedi yasiyor aslinin sayesinde asli olmasaydi suan yasamiyordu...!
Referans URL