ya arkadaşlar nası olabilir ya çok sinir oldum deniz naptı öle yapTI YA GICIK oldum şoka girdim yaniya mineyi biliyorz da deniz böle bişey yapmamalıydı bide efeyle aslının birbirine nası baktığını gördünüz mü siz ne düşünüyosun ??? yoksa ben mi çok abarttım??
NE abartaması gözdecim ya bnde çok sinir oldum denizden de mineden de nefret ediyorum ya aslıya böyle bişey nasıl yapar oysa aslı onun için nelere katlandı kimse ye güven olmuyo ya
offf çok saçmaydı bu bölüm çıldırdım(((((((((aslı varken mineye kim bakar yaaaaa)))))) ama aslı terbiyeli bir kız olduğu için minenin yaptığını YAPMADI VE YAPMAZDA ======aslı varken surete gerek yoq========
sinirden avatarı da değiştirmiş hahaha ebrar (((((((((aslı gibi dünyalar güzeli dururken mineyi kim napsın)))))herkes ayrı aslı başka=========pelin karahan
bncede çok çok şaçmaydı yhaw denız aklını kaçırmış heralde aslı dururken mıneye kım bakar kı ....
arkadaşlar
glassgiant sitesinden nası resım ekleyıp nu nası susluyoduk ??
bu olaydan sonra deniz e uyuz oldum ayh nası yapar yha...
bu bölümde o kadar çok sinirlendimki ya nasıl yapar böyle birşey benim aslıma ağlıcaktım nerdeyse bakalım öteki bölümlerde ne olacak?
ya ben denizi zaten pek fazla sevmiyodum sırf aslım seviyor diye katlanıyodum ama bu bardağı taşıran son damlaydı ya ne demek mineyle birlikte olmak aslı varken o mineye kim bakar demek ki aslı gibi namuslu,terbiyeli,kimseyle mine kadar çabuk birlikte olmayan,doktor,güzel,tatlı,şirin...(daha saymama gerek yok galiba) birini bırakıp da mine gibi bir kızla birlikte olur valla artık favorim EFE oldu aslıyı tek hakeden erkek o çünkü
NOT: AYRICA BİLGİSAYARIMDA BULUNAN TÜM DENİZ FOTOLARINI SİLDİM ARTIK ONDAN NEFRET EDİYORUM!!!
ya arkadaslar kardesim bana o an bisey gösteriyodu annemde bana dediki melisa bak deniz naptii bende döndüm sok oldum o sahneyi görünce ya denizden nefret ettimm o an aslimiza bu yapilir mi dedim sonrada asli ve efe sahnesini gördüm bi sok daha yasadim inanamadim sonra mine yatakdayken denizide öyle görünce yine bi sok yasadim sok üstüne sok yasadim yani deniz cok kötü yapti arkadaslarini kaybediyo yavas yavas efe asla denizle konusmazz ama efe gidip asliyada anlatmazz üzülmesin diye ama nasil olsa duyacak bide sunu söylim asli ile efe birlikte olacak gibi deniz yaptiklarindan cok pisman olacakk
bnde bilgisayardaki tüm deniz fotolarını sildim mineye zaten gıcıktım onun resmine bile tahammül edemem artık antideniz antimineciyim fovorim efe-pelin

deniz çok pişman olucak ama aslı onu bi daha affedmez inş
ya gıcıkk denizzzz mine varya mine saten bunu istiyodu bide hamile kalırsa tam olur.aslı and efe
yok ya daha neler

ama artik bende antideniz ve antiminecigim 4-ever asli&efe
ya ben anlamıyorum deniz aslıya seni seviyorum demek için ona kısa filim yapıp hatta açık bi sinema yerini ona özel kapatıp urladayken ona özel aşkıma die bir filim yaptı sonra canan - murat ve deva ya rağmen hatta denizin annesine üstelik aslının babasına rağmen bunlar neyse o mineye rağmen buraya kadar geldiler hatta deniz yarşmaya katılırken aslıyla onun aşkını senaryo olarak yazmadı mı? yazdı bütün zorluklara karşı durdular ne olursa olsun ayrılmıcaz die söz verdiler ama nolduysa deniz bey giitti mineyle.........ya inanlcak gibi diil yıkıldım yani bittim
ya denize ne çok güvenirdik ama yaptı işte erkekler böyle güven olmuyo işte

ebrarcım başına geldi biliyorm o yüzden sen çok sinirlendin bu olaya
kız ağladı die drek seyh yaptı yani yanlısım dedi ama aslında mine suçsuzdu cünkü o onu yapsın die demedi deniz bi onu bi onu kandırıo bi gün ikiside onu terk etcek o da görcek gününü