Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sizce aslı ve deniz bir daha bir arada olabilecek mi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bence bir daha asla birlikte olmazlar olsa bile efe böyle bir şeye izin vermez çünkü deniz ve minenin yaptıkları malum
bencede olmamalı deniz sınırı zorladı aslı onun için neleryabtı deniz hem ihmal etti hem aldattı artık mine de annesi gibi olmak istio deniz babasına neler dedi şimdi aynı şey olsu mine hamile kalınca bakalım deniz ne olcak inş. affetmez efede denizi kapının önüne koyar
sana katılıyorum derya dede, deniz sınırları çok zorladı nasıl olsa aslı affeder dedi ve mine ile birlikte oldu gerçekten şu ana kadar denizi çok yanlış tanımışız ayrıca bu bölümden de aslı ve mine arasındaki bir fark daha ortaya çıktı. Aslı denizle birlikte olmadı ama mine iki dakikada birlikte oldu denizle kısacası bu bölümden sonra aslı ve efenin adam gibi adam olduğu ortaya çıkmış oldu
deniz gerçektende sınırları zorladı bu kadarı na da pes valla ben şaştım demek ki aslıyı hiç sevmemiş aslı bunu asla affetmez bence .denize helal olsun valla Allahtan aslıyı seviyo sevmese mine ye ne yapcak tı acaba daha fazla ne yapabilir o da ayrı bi konu efe hep yanındaydı aslının deniz yoktu
aslı--deniz aşkı bitti
söylediklerinizin hepsine katılıyorum mine aslı gibi kendini koruyamadı
ve deniz de hemen aslıyı aldattı
artık bu aşk yaşanmaz inş.efe 2sini de kapının önüne koyar ve aslıya her şeyi anlatır
senaristler iyice karıştırdılar senaryoyu herkes herkese aşık
ama ben aslı-efe aşkı taraftarı değilim
onlar dost kalsınlar
arkadaslar hepinize katiliyorum asli ve deniz aski bitmisdir
Referans URL