11-19-2007, 01:03 PM
aslı_cemre yeni aldığı blg oyununu oynuodu,birden kendini survivorn siteside,panama adasında buldu...bütün üyeler panama adasına inmişti.
pelinesra:ya offf,yarın yeni z31i telefonuma kavuşcaktım,anne,babaaaaaaaa
bewory
us biras en iyisi ağaçlardan bi kayık yapmak kurtulmak için...
aslı_cemre:of saçmalama bewory,mantık yürüt türkiyeye gitmemiz lazım.
pelinesra:canım arkadaşlarım yanınızda telefonlarınız yok mu?
admin:e bi deneyelim,ama burda çekeceğini sanmam
pelinelif:benim yanımda ev telefonumuz var,heyecan içinde telefona sarılmışım...
yanında telefonu olalar aramaya başladı,aaa o da ne hiçbir telefon çekmiyor!
pessimist girl:millet delirmeyelim lütfen benim londRada esski sevgilim yaşıo,ona gideriz...
gülnur-_-pelin:aaaaaaaa londra kaç km buray biliin mi?nası gitcez,baaak yeni üye olmamaaa rağmen bazı şeeleri ben biliom...
pessimist girl:lan ben bu sarıkıza dalarımmmmmmmm.
gülnur-_-pelin
alak ben sarışın mıyım,esraya bak istersen...
pelinesra,gülnur:patada kütededeeeee(dövüşme anı)
o sırada gulcinpelini bi yılan yer,iiremi ayı yer...tam o sırada oykununpelini,admine saldırmak üzere olan bi akrebi öldürdü...
devamını siz getirin(çok güzel olmuş,emeğine sağlık gibi mesaj yazcak olanlar hiç yazmasn
pelinesra:ya offf,yarın yeni z31i telefonuma kavuşcaktım,anne,babaaaaaaaa
bewory
us biras en iyisi ağaçlardan bi kayık yapmak kurtulmak için...aslı_cemre:of saçmalama bewory,mantık yürüt türkiyeye gitmemiz lazım.
pelinesra:canım arkadaşlarım yanınızda telefonlarınız yok mu?
admin:e bi deneyelim,ama burda çekeceğini sanmam
pelinelif:benim yanımda ev telefonumuz var,heyecan içinde telefona sarılmışım...
yanında telefonu olalar aramaya başladı,aaa o da ne hiçbir telefon çekmiyor!
pessimist girl:millet delirmeyelim lütfen benim londRada esski sevgilim yaşıo,ona gideriz...
gülnur-_-pelin:aaaaaaaa londra kaç km buray biliin mi?nası gitcez,baaak yeni üye olmamaaa rağmen bazı şeeleri ben biliom...
pessimist girl:lan ben bu sarıkıza dalarımmmmmmmm.
gülnur-_-pelin
alak ben sarışın mıyım,esraya bak istersen...pelinesra,gülnur:patada kütededeeeee(dövüşme anı)
o sırada gulcinpelini bi yılan yer,iiremi ayı yer...tam o sırada oykununpelini,admine saldırmak üzere olan bi akrebi öldürdü...
devamını siz getirin(çok güzel olmuş,emeğine sağlık gibi mesaj yazcak olanlar hiç yazmasn