Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aşık olup söyliyemiyen??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
slm arklr aşık olup ta söyleyemiyen varmı??aynı okuldan birine aşık olup hatta aslında onun da sizden hoşlandığını bilipte hiç bişeyde yapamayan var mı???
bennnnnnn hiç bişi yapamıorum oda bni sevıorr biliorum amaa onla çıkmam ımkansızz
okayneden imkansz melike???
valla aşıktım ama bitti Lolama yinede solemedimLol
YA BEN ANLAYAMIYOM İNSANLAR AŞIK OLU NE GÜZEL AŞIK OLDUGUDA ONA AŞIK OLUYO GİNEDE SÖLEYEMİYOLAR
BİZİM DE YOKKİ AŞK OLCAGIMIZ KIZIcon_biggrin
seviom ama asla sölemem o söylerse olur ama ben kızım sonucta ve utanırım söyliyemem:!:!:!
ben sölerim İBRAHİM TORAMAN SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM karşılıksız olduğunu bile bile
bende söyleyemiyorum çünkü sevdiğim çocuk kanqam malesf o bni kardeşi olarak görüyo bnide öle sanıyo ama asla ona söyleyemem kızlık onuru var sonuçta
ya ela söyle lütfen bizde kurtulalım sende bıktık artık sürekli ondan kanuşmktan bak eğer sen sölemessn gözdeyle plan yaptık çocuğu tehdit edcez söylesin ya sırf beşiktaşlı die sabrediyoruz yoksa bilirsin nolcakUzgun
bencede söle ama bakın ben sölerim dağhannnn seni çok ama çok ama çok ama çok ama çooooooook seviyorummm.dLolLol
eet eLa yha söle artık bıktım her hareketinden bişhey çıkarmaya çalışıyoruz sende sıkıldın belli cnm kankim biz senin için sölüyoruz hiç bişhey senin üzülmene değmes jnm bnmIcon_biggrinsanki ebrar söliyebiliyo bide sana diyoo
YHA söleyemiyorum anlamıyomusunz kıssım ya dilim tutuluyoooo
ebrar okulda bişeyler belli etmeye çalıştı ama işi berbat etti yha anlıcak die ödüm koptu kötü ebrar kötü kısssIcon_biggrin
eLacım çhok abartıyosun ama jnm çoooooooook
ya nolcak ya azcık anlasın dedim ama elanın kide biras odun ben elada senin gözlerini çok seviyo diyorum oda dioki (((neee?))anlamıyo işte taş devrinden kalmış elacım oIcon_biggrin
TMM YA kapatın bu konuyu artık Icon_biggrinIcon_biggrin
Sayfa: 1 2
Referans URL