Pelin Karahan Bu Akşam ( 26 Ocak 2008 ) Beyaz Show'daydı.. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi burdan belirtebilirsiniz..
Bence çok hoş giyinmişti çok güzeldi yine ışık saçıyordu..Orda internette En Çok fanı olan kişi de oymuş aralarında bunu da duyduk sevindik biz de fan sitesi olarak.
slm arkadaşlar bende yeni üye oldum fan sitenize..pelin karahan'a bayılıorum ayrıca bugün beyaz showda muhteşemdi...acaba beyaz showdan resimleri eklenirmi buraya merak ediorumda...
Rrsimler yarın eklenir merak etmeyiniz. Sitemize hoş geldin . Umarım hoş vakit geçirirsin sitemizde.
İyi Forumlar.
resimleri dört gozle beklıorum pelın yıne muhtesemdı dun aksam

pelin ablacım senle yazışmak istiyorum lütfen sana nasıl ulaşabirim seni çok seviyorum ben 17 yaşında bir bayan öğrenciyim lütfennnnn......
Pelin Karahan Bu Akşam ( 26 Ocak 2008 ) Beyaz Show'daydı.. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi burdan belirtebilirsiniz..
Bence çok hoş giyinmişti çok güzeldi yine ışık saçıyordu..Orda internette En Çok fanı olan kişi de oymuş aralarında bunu da duyduk sevindik biz de fan sitesi olarak.
ewt yha bncede ışık saçıyodu ztn herkes onu sevio o yüzden en çok girilen fan onun