Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: GERŞEK AŞK...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[/font][/color]bu hikaye evusturalyadan;
delikanlı motoruyla kız arkadaşını evinden alarak en sevdiği cafeye götürmek için yola çıkıyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;
kız:lütfen yavaşla ben korkuyorum.
delikanlı:hayır,bak nekadar eğlenceli.
kız:lütfen,lütfen korkuyorum.
delikanlı:peki beni sevdiğini söyle.
kızHonkeni çok seviyorum, lütfen yavaşla.
delikanlı:şimdide bana sıkıca sarıl.
kız delikanlıya sıkıca sarılır.
delikanlı:şapkamı alıp kendi kafana takarmısın,başımı çok sıktı.
ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı:motorsiklet kazası...
motor sikletin fren ağrızası nedeniyle bir binaya çarptı.üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.
gercek şöyleydi;
yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.
onun yerine kızdan kendisine son birkez kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son kez sarılmasını söylemiş.
VE SONRADA KENDİ HAYTI PAHASINA KIZIN BAŞLIĞI TAKMASINI İSTEMİŞ VE KIZIN HAYATTA KALMASINI SAĞLAMIŞ.
İŞTE GERŞEK AŞKIN ANLAMI BU....
BU ÇOK GÜZEL BİR YAŞANMIŞ AŞK HİKAYESİDİR.
TIPKI KEREM İLE ASLI, FERHAT .LE ŞİRİNİN AŞKI GİBİ
bu konuyu bn açıcaktmSinirlineseLolsüper bişi ya saoL..
Ben bu hikayeyi önceden okumuştum ama bir daha okudum çok güzel yaa tüylerim diken diken oldu.Şimdiki abiler ablalar gerçekten aşığım gerçekten aşığım diye ortalıkta dolanıyo ama gerçek aşkı bulmak ve yaşamak hiç de kolay değil ve asla lafla olacak şey değil.Paylaşım için gerçekten çok teşekkürler ellerine sağlık arkadaşımLol
gezel bir hikaye sağol
tam beni anlatıyor

Tuna_Pelin Yazan:
Ben bu hikayeyi önceden okumuştum ama bir daha okudum çok güzel yaa tüylerim diken diken oldu.Şimdiki abiler ablalar gerçekten aşığım gerçekten aşığım diye ortalıkta dolanıyo ama gerçek aşkı bulmak ve yaşamak hiç de kolay değil ve asla lafla olacak şey değil.Paylaşım için gerçekten çok teşekkürler ellerine sağlık arkadaşımLol

katiliyorum sana cnm... Uzgun( paylasim icin sagol

Referans URL